Andreea Marin
Divertisment

Andreea Marin/ Instagram

Andreea Marin, mesaj emoționant la împlinirea a 46 de ani: ”Nu e o vârstă, e o bijuterie! Am ales să fac întotdeauna tot ce îmi stă în

Andreea Marin a împlinit 46 de ani, însă această vârstă a prins-o împlinită și sigură pe ea, după cum a mărturisit în cadrul unui mesaj făcut public pe rețelele sociale.

La doar câteva zile după ce și-a aniversat fiica, pe Violeta, Andreea Marin și-a aniversat ziua de naștere, iar cu această ocazie, ea a făcut public un mesaj în care a vorbit despre experiențele de până acum.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua fiicei ei: ”Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză!” Cât de frumoasă e Violeta

”46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris ea în dreptul unei imagini în care apare în platoul emisiunii pe care o moderează.

Imaginea a atras nu mai puțin de 19.000 de aprecieri, dar și mii de comentarii, fanii felicitându-o pentru gândurile înțelepte.

Citește și: Ele sunt "cele mai frumoase gemene din lume". Cum arată mama fetițelor care fac senzație pe internet cu frumusețea lor

”Foarte frumos spus, Andreea. Poți fi în orice moment mentorul spiritual al oricăruia dintre noi.”/ ”Andreea, să fii iubită și fericită.”, ”La mulți ani, frumoasă doamnă. Dumnezeu să vă fie alături”, au fost câteva dintre comentarii lăsate de fani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri