Andreea Raicu
Divertisment

Andreea Raicu / Instagram

Andreea Raicu, în cea mai bună formă la 44 de ani. Fosta prezentatoare a pozat seducător într-o rochie roșie, super mulată

Andreea Raicu a muncit mult de-a lungul timpului ca să ajungă să aibă încredere în ea, iar eforturile ei sunt acum răsplătite. Fosta prezentatoare TV e în cea mai bună formă a ei și dovadă este, fără doar și poate, cea mai recentă imagine de pe rețelele sociale.

În vârstă de 44 de ani, Andreea Raicu nu doar că se mândrește cu un trup perfect, însă aceasta are încredere în ea, știe perfect ce-i place și ce nu și, mai ales, se pricepe de minune să-și pună în valoare atuurile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Andreea Raicu, sinceră despre goana după perfecțiune: “Devii ca o statuie și nimeni nu vrea să stea lângă una”

Astfel, în cea mai recentă imagine, fosta prezentatoare TV apare îmbrăcată într-o rochie mulată pe corp, de culoare roșie, ce este pusă în valoare nu doar prin decolteul stil sutien, ci și prin curelele aplicate, ce evidențiază talia.

Cerceii mici, discreți, precum și machiajul delicat, pus în valoare de rujul roșu îi întregesc acesteia look-ul.

Citește și: Andreea Raicu, cea mai seducătoare și curajoasă apariție. Vedeta a dat frâu liber senzualității: “Ipostaze în care nu m-ați mai văzut”

”O, Dumnezeule.”, ”Frumusețe naturală!”, ”Ești superbă!”, Ce frumoasă ești, Andreea.”, au comentat fanii în dreptul imaginii ce a adunat peste 9.000 de aprecieri.

Andreea Raicu a dezvăluit ce face pentru a se simți și arăta bine

Foarte atentă la ceea ce mănâncă și la nevoile corpului ei, Andreea Raicu a ales să scoată din alimentație mai multe produse care nu îi făceau bine, care au multe calorii și care pot strica și tenul.

Citește și: Andreea Raicu, apariție spectaculoasă pe plaje exotice. Vedeta arată mai bine ca niciodată

"În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez… Şi iarăşi foarte im­­portantă pentru mine, ca de altfel pentru toată lu­mea, este reîncărcarea bate­riilor. Practic, ceea ce în­cerc eu să fac este să nu pierd în nicio zi contactul cu mine însămi, să-mi îngrijesc trupul, dar şi su­fle­tul. (...) Iau unele su­plimente ali­mentare (de pildă, suplimente care susţin activi­ta­tea cerebrală, vitamina C, coenzima Q10 etc.), îmi modific unele obiceiuri de viaţă. De exemplu, mănânc mai multe grăsimi, pentru că gră­si­mile sunt extrem de nece­sa­re pentru activitatea cere­brală, dar şi pentru ferti­li­tate", a mai povestit Andreea Raicu pentru sursa menționată anterior.

Etichete: aparitie , rochie , andreea raicu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri