Angelina Jolie și Brad Pitt
Divertisment

Angelina Jolie acționează dur în lupta pentru custodia copiilor. Brad Pitt crede că actrița a mers „mult prea departe”

Brad Pitt crede că Angelina Jolie a mers „mult prea departe” cu procedurile de divorț care se întind deja pe patru ani, după ce actrița „a amenințat că se va muta cu copiii la Londra”.

„Brad spune că Angelina a mers mult prea departe de data aceasta”, a declarat o sursă pentru ediția din 31 august a Us Weekly. „Nu i-au rămas alte opțiuni în afară de a contraataca dur”. 

În 10 august, actrița în vârstă de 45 de ani a cerut excluderea judecătorului John W. Ouderkirk, după ce acesta „a omis să dezvăluie” relația sa profesională cu unul dintre avocații actorului de 56 de ani. Ouderkirk este și cel care i-a casătorit pe Pitt și Jolie la castelul  Miraval în 2014.

„Cei care suferă cel mai mult de pe urma acestor subterfugii de tactică transparentă sunt copiii”, au reacționat avocații lui Pitt la cererea lui Jolie. „Aceștia continuă să fie lipsiți de o rezoluție finală la aceaste probleme legate de custodie”.

Brad și Angelina au împreună șase copii.

„Orice întârziere se întâmplă din cauza echipei lui Brad Pitit care încearcă să creeze o excepție în beneficiul clientului lor”, au spus la rândul lor avocații lui Jolie. 

Procesul de custodie în care sunt implicați starul din Ad Astra și actrita din The One and Only Ivan urmează să înceapă în octombrie.

Mai mult, Angelina ar fi „amenințat că se va muta cu copiii în Richmond”, o suburubie din sud-vestul Londrei.

„Ea crede că Richmond este locul perfect pentru copii, atât din puncte de vedere cultural cât și educațional”, a declarat o sursă pentru  Mirror.

„Unul dintre scenarii este ca ea să meargă cu copiii de câteva ori pe lună în Marea Britanie, apoi aceștia să stea cu Brad pentru o perioadă mai lungă decât o fac acum”.

În noiembrie, Angelina Jolie declara pentru Harper's Bazaar: „Mi-ar plăcea să locuiesc în străinătate și vom face asta imediat ce copiii mei vor împlini 18 ani. Acum trebuie să stăm unde alege tatăl lor să locuiască”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?