Angelina Jolie și copiii ei, vizită în Paris. Profimedia
Divertisment

Angelina Jolie și copiii ei, vizită în Paris. Profimedia

Angelina Jolie, întruchiparea eleganței la Paris. Ținutele șic care i-au impresionat pe francezi

Angelina Jolie a sosit în Franța pentru a participa la câteva evenimente organizate în cadrul mai multor acțiuni în care actrița este implicată. La începutul săptămânii, Jolie a participat la proiectul „Women for bees”, unde a acordat diplome mai multor apicultoare absolvente ale Observatorului francez de Apidologie, la Sainte-Baume. Programul, în parteneriat cu UNESCO și cu un celebru brand de cosmetice a cărei imagine este chiar Angelina Jolie, își propune să promoveze autonomia femeilor și să lupte pentru conservarea biodiversității. În fiecare an, Observatorul de Apidologie primește zeci de femei pe care le instruiește pentru a deveni apicultoare.

Pe lângă implicarea de care dă dovadă în astfel de cauze, Angelina i-a impresionat pe francezi și cu ținutele ei șic, alese special pentru această vizită. Actrița din Maleficent este însoțită  în Franța de cinci dintre copiii ei.

Vedeta de 46 de ani a arătat senzațional într-un tricou alb și pantaloni largi bej, asortați cu o pereche elegantă de pantofi crem, la un prânz la KITH.

Mai târziu, Angelina și-a schimbat ținuta cu o rochie cămașă albă, prinsă la mijloc într-o curea subțire, pentru o vizită la o expozitie Banksy în Paris

Seara, Jolie și copiii au mers la restaurantul La Girafe din capitala franceză, unde au luat cina. De această dată, Jolie a strălucit într-o rochie neagră, cu sacou și pantofi cu toc de aceeași culoare.

Angelina Jolie, la Paris, departe de sala de judecată. Actrița, în război cu Brad Pitt pentru custodia copiilor

Nu este un an foarte ușor pentru Angelina Jolie. Aceasta se luptă în tribunal cu fostul ei soț Brad Pitt pentru custodia celor șase copii.

Brad Pitt a obținut recent o victorie importantă în procesul cu Angelina Jolie: custodia comună a copiilor. Asta după ce judecătorul a găsit că mărturia actriței „nu a fost credibilă”. După luni de zile în care martorii au dat declarații, iar serviciile sociale i-au intervievat pe copii, judecătorul John Ouderkirk a dat verdictul, notează Page Six. 

Actorul în vârstă de 57 de ani se luptă cu Jolie de aproape cinci ani prin sălile de judecată, într-un costisitor proces de divorț și de obținere a drepturilor egale asupra copiilor pe care îi are cu fosta sa soție.

O sursă a declarat pentru DailyMail.com: „Este atât de ușurat. Singura lui intenție este să petreacă mai mult timp cu copiii”.

Jolie și Pitt sunt părinții a șase copii: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani, și gemenii Vivienne și Knox, 12 ani.

Actrița în vârstă de 45 de ani va continua lupta legală. Aceasta a transmis că decizia judecătorului este mai degrabă una „provizorie”.
Ea a cerut demiterea judecătorului privat în documentele depuse la Curtea de Apel din Districtul II, din California.

Avocații Angelinei au susținut că judecătorul „nu a luat în considerare în mod adecvat ... experiențele, nevoile sau dorințele copiilor”, ceea ce încalcă codul legal al statului care permite minorilor cu vârste între 14 - 17 ani să depună mărturie.

Mai exact, echipa sa de avocați a susținut în fața instanței de apel că judecătorul a neglijat să o lase să prezinte instanței probe legate de siguranța și bunăstarea minorilor, „dovezi esențiale pentru susținerea cauzei sale”.

O sursă a declarat: „Brad a încercat să petreacă mai mult timp cu copiii săi și a fost clar că Angie a făcut tot posibilul pentru a preveni acest lucru”. „Acest proces a durat câteva luni și au existat o mulțime de martori, experți, terapeuți și alte persoane care au fost alături de copii, iar decizia s-a bazat pe toate acestea”.

„Angelina nu se opune custodiei comune, nu aceasta este problema, au existat alte semne de îngrijorare, dar procedurile judiciare sunt închise și sigilate”, a mai adăugat persoana rspectivă. „A existat un ordin de siguranță, în legătură cu aranjamentele anterioare de custodie, care este public, iar programul copiilor a fost stabilit sub jurisdicția diviziei serviciilor familiale de peste trei ani.”

Jolie a cerut divorțul în 2016, în urma unui conflict în timpul unui zbor privat din Franța către Los Angeles, în care l-a acuzat pe Pitt că a avut un comportat abuziv față de fiul lor Maddox, care la acea vreme avea 15 ani.

Brad nu a fost acuzat în urma incidentului, pe fondul anchetelor FBI și ale serviciilor sociale.

Angelina și Brad s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Domnul și Doamna Smith”, în 2004, în timp ce el era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Ambii actori au negat infidelitățile, în ciuda faptului că s-au îndrăgostit în timp ce lucrau împreună, iar Aniston a cerut divorțul în martie 2005, după cinci ani de căsătorie.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri