anne (1)
Divertisment

Anne Hathaway. Profimedia

Anne Hathaway dovedește din nou că e „style icon”. Patru ținute super șic cu care a făcut furori la promovarea „Armageddon Time”

Anne Hathaway dovedește încă o dată că este un „style icon”. Actrița a impresionat cu look-ul ei înainte de apariția la talk-show-ul „The View”,  în New York City.

Anne a arătat super șic într-un sacou over sized și o rochie retro mini la care a asortat o pereche de cizme negre lungi și ochelari de soare, în timp ce a pozat la intrarea în studio, spre încântarea fotografilor care o așteptau. 

Anne Hathaway wears a patterned coat while arriving at The View talk show in New York City
Anne Hathaway, la The View, în New York City. Profimedia

Vedeta în vârstă de 39 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, își promovează în această perioadă noul film, „Armageddon Time”, care va fi lansat curând.

Anne Hathaway is glowing! The actress was on Watch What Happens Live with Andy Cohen in NYC
Anne Hathaway. Watch What Happens Live with Andy Cohen. Profimedia

Ea a mai surprins zilele acestea cu alte trei ținute la fel de spectaculoase. 

Luna trecută, Hathaway stat lângă șefa Vogue, Anna Wintour, la o prezentare de modă la NYFW, la 16 ani de la rolul din „The Devil Wears Prada”, și a purtat o ținută inspirată din acel film. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anne Hathaway nu a fost prima alegere pentru rolul din „Diavolul se îmbracă de la Prada”

În „Diavolul se îmbracă de la Prada”, Anne devine asistenta redactorului-șef al unei prestigioase reviste de modă (personaj jucat de Meryl Streep), iar viața ei personală va fi dată peste cap, în timp ce cariera sa ia însă avânt.

În 2021, regizorul David Frankel a dezvăluit că Hathaway nu a fost prima alegere pentru rolul Andy Sachs.

„Am început să negociem cu Annie, dar asta nu a mers bine cu studioul”, a declarat Frankel pentru Entertainment Weekly. „I-am oferit de trei ori rolul lui Rachel McAdams. Studioul era hotărât să o aibă, iar ea era hotărâtă să refuze”.

Între timp, Hathaway nu a acceptat înfrângerea, iar când s-a întâlnit cu Elizabeth Gabler, pe atunci șefa studioului Fox 2000, i-a explicat „de ce trebuie să joace acest rol”.

Gabler a lăudat-o pe Hathaway pentru „campania” ei, pentru cât de persistentă a fost și a divulgat că Anne i-a lăsat un mesaj simpatic și Carlei Hacken (șefaFox) chiar în grădina ei zen, pe care scria: „Angajați-mă”.

David Frankel a mai povestit că după ce Streep a urmărit performanța lui Hathaway în „Brokeback Mountain” a vrut să „se întâlnească cu ea” și a prezis că „vor lucra bine împreună”.

„Am așteptat cu răbdare până a venit rândul meu și am primit telefonul. A fost cel mai ușor da din lume pe care l-am dat”, a povestit Hathaway. „Îmi amintesc momentul în care am aflat că am primit rolul, pur și simplu am început să alerg și să țip prin apartamentul meu: Voi fi în The Devil Wears Prada!”.

Anterior, Hathaway și-a șocat fanii dezvăluind că ea a fost de fapt a noua alegere pentru rolul Andy în „The Devil Wears Prada”. Printre numele dorite: Scarlett Johansson, Natalie Portman, Kate Hudson, Kirsten Dunst, Juliette Lewis și Claire Danes.

Anne Hathaway este căsătorită cu Adam Shulman și au împreună doi copii.

Etichete: anne hathaway

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri