BVLGARI EDEN THE GARDEN OF WONDERS
Divertisment

Anne Hathaway. Getty Images

Anne Hathaway, într-o zi obișnuită. Actrița, în pantaloni scurți și cu un look natural, fotografiată în timp ce-și chema un taxi

Anne Hathaway impresionează cu fiecare apariție, fie că este pe covorul roșu ori pe stradă în New York. Săptămâna aceasta, actrița câștigătoare a unui premiu Oscar a fost fotografiată în oraș, în timp ce-și chema un taxi.

Vedeta în vârstă de 39 de ani a mers să ia prânzul la restaurantul italian Sant Ambroeus, iar pentru această ieșire a ales o ținută casual chic, compusă dintr-o pereche de pantaloni scurți de culoare albă, la care a asortat o cămașă în aceeași nuanță, sandale cu talpă joasă și ochelari de soare. 

Starul din „We Crashed” tocmai a încheiat recent filmările la „Mother's Instinct”, o producție a cărei acțiune se desfășoară în anii '60 și în care joacă alături de Jessica Chastain.

Anne Hathaway on the movie set of the 'Mother's Instinct'
Anne Hathaway, pe platourile de la 'Mother's Instinct', în New Jersey. Profimedia

Cele două vor apărea la finalul anului și în „Armageddon Time”, care are deja un rating de 90 de procente pe Rotten Tomatoes.

Actrița din „Princess Diaries” este căsătorită din anul 2012 cu designerul de bijuterii Adam Shulman (41 de ani). Au împreună doi copii: Jonathan (6 ani) și Jack (2 ani).

Valentino Haute Couture Fall/Winter 22/23 - Front Row

Pe www.peroz.ro:

Selena Gomez s-a filmat fără machiaj, în costum de baie și a arătat că e perfect în regulă la plajă și fără abdomen cu pătrățele

Etichete: anne hathaway

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri