katie holmes dieta
Divertisment

Silueta perfecta se mentine cu mult efort, iar Katie Holmes stie foarte bine asta. Vedeta adora sa alerge si incearca sa faca miscare cat de des poate. 

Arata senzational la 40 de ani. Cum se mentine Katie Holmes in forma

Silueta perfecta se mentine cu mult efort, iar Katie Holmes stie foarte bine asta. Vedeta adora sa alerge si incearca sa faca miscare cat de des poate. 

De asemenea, pune mare pret pe odihna si nu se da in laturi cand vine vorba sa se odihneasca. Face acest lucru chiar si cand e pe platourile de filmare.

"Nu evit sa trag un pui de somn la mijlocul zilei sau in orice alt moment. Am facut asta intotdeauna- ori de ori sunt la filmari, mereu ma culc la pranz, ma ajuta sa ma reculeg", a povestit vedeta pentru publicatia Footwear News.

Katie a mai adaugat ca uneori, in loc sa doarma, alege sa stea linistita timp de 20 de minute, sa se gandeasca la lucrurile pentru care este recunoscatoare ori sa caute solutii pentru problemele cu care se confrunta.

Katie Holmes adora sa faca miscare. Care sunt sporturi ei preferate

Referitor la programul de fitness, Holmes spune ca face "yoga, box sau ciclism, uneori alerg. Am participat la maraton in 2007 si atunci am simtit ca am alergat cu adevarat. Nu o fac la fel de mult. Am crezut ca voi parcurge 10 mile pe saptamana dupa asta, dar nu, este o distanta foarte lunga".

Actrita adora sa alearga si gaseste mereu timp pentru a face miscare: "Mereu ma simt mai bine pentru ca, chiar daca alerg cinci minute, este mai bine decat sa stau pe canapea. Daca sunt stresata in legatura cu ceva, miscarea sterge imediat asta si atunci pot sa gandesc clar, sa privesc lucrurile din alt punct de vedere. Este ca si cum ai face o plimbare, te descarci complet."

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri