cum este alintat archie, fiul lui meghan markle si printul harry
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry se afla intr-o vizita oficiala in Africa de Sud, unde l-au luat si pe fiul lor, Archie. In ziua in care bebelusul a aparut in public, mama sa a dezvaluit, fara sa vrea, porecla pe care i-a pus-o.

Archie a implinit un an. Imaginile publicate cu baietelul Printului Harry si al lui Meghan Markle de ziua sa

Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost vedeta unui clip publicat pe pagina de Instagram a "Salvati Copiii", chiar de ziua sa. Vazand imaginile, fanii Printului Harry si ai lui Meghan Markle s-au grabit sa subinieze cat seamana micutul cu tatal lui.

In imaginile publicate de ziua sa, Archie, care a implinit un an, sta in bratele mamei lui. Ducesa ii citeste o poveste ca parte dintr-o campanie de strangere de fonduri lansata in SUA de actrita Jennifer Garner.

Filmuletul a fost realizat de Harry in casa din Los Angeles in care locuieste cu familia lui dupa distantarea de Familia Regala si pierderea titlurilor regale. Potrivit publicatiilor internationale, cei trei au sarbatorit vorbind prin conferinte video cu prietenii si rudele, mancand tort si facand o plimbare cu cateii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Spre deosebire de verisorii lui din Marea Britanie, micutul Archie a fost mai ferit de presa, care nu are ocazia sa-l filmeze sau fotografieze prea des. Baietelul a fost surprins in public de cateva ori, asa ca fanii nu stiau cat a crescut si cat de mult seamana cu tatal lui: "E copie fidela a lui Harry!", s-au grabit multi sa comenteze pe pagina de Instagram a organizatiei Salvati Copiii, unde au fost publicate imaginile.

Asa cum era de asteptat, dincolo de urarile admiratorilor, Regina, dar si William si Kate au publicat mesaje si felicitari pentru micutul sarbatorit cu ocazia zilei sale de nastere.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri