Miranda Kerr
Divertisment

Miranda Kerr a dezvăluit că soțul ei își dorește mai mulți copii / Getty Images

Are 38 de ani și trei copii, dar nu exclude că ar putea să devină mamă din nou. Miranda Kerr: ”Soțul meu își dorește mulți copii!”

Miranda Kerr, supermodelul cunoscut pentru aparițiile în show-urile Victoria's Secret, a vorbit despre relația cu soțul ei, milionarul care a fondat rețeaua socială Snapchat, dezvăluind că acesta își dorește și mai mulți copii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cadrul unui interviu pentru Marie Claire Australia, modelul în vârstă de 38 de ani, care este mama a trei băieți, a mărturisit că Evan Speigel, soțul ei de patru ani, își dorește mai mulți copii.

În timp ce Miranda Kerr a recunoscut că este fericită cu cei trei băieți, ea a recunoscut că nu știe ce-i rezervă viitorul.

Citește și: Miranda Kerr și Evan Spiegel, imagini de pe mega iahtul lor în valoare de 250 de milioane de dolari. Cuplul își petrece vara pe mare

”Este ceva la care soțul meu, într-adevăr, se gândește. Dar personal, eu întotdeauna am visat să am trei băieți.”, a mărturisit ea, potrivit sursei citate.

”Ador că am trei băieți sănătoși, trei băieți fericiți. Mă simt binecuvântată, dar cine știe ce-mi rezervă viitorul.

Miranda Kerr, în vârstă de 38 de ani, are doi băieți cu soțul ei, Evan  Speigel - Hart, de trei ani și Myles, de doi ani și are un băiețel de zece ani, Flynn, cu fostul ei soț, Orlando Bloom.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri