Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Getty Images

Are 52 de ani, dar se mândrește cu un trup perfect, ca al unei puștoaice. Jennifer Lopez, electrizantă în cel mai recent pictorial

Jennifer Lopez pare să fi descoperit elixirul tinereții. Deși are 52 de ani, artista reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă este pictorialul realizat de curând pentru Dolce&Gabbana.

Jennifer Lopez reușește să întoarcă privirile celor din jur cu fiecare apariție pe covorul roșu, iar acum artista și-a arătat abdomenul perfect sculptat într-o lenjerie din dantelă.

Citește și: Jennifer Lopez nu e deloc timidă pe scenă! Îmbrăcată într-un body minuscul, diva de 52 de ani a făcut cele mai energice mișcări de dans

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, vedete de la Hollywood apare îmbrăcată într-o lenjerie din dantelă, peste care a asortat un blazer, dar pe care-l poartă neglijent, lăsându-și la vedere mâinile, precum și abdomenul perfect sculptat. Evident, ținuta ei a fost completată de un colier lung, din perle și zale aurii, semnat, evident, Dolce&Gabbana, precum și de niște ochelari de soare supradimensionați.

Fotografiile inedite au făcut furori pe rețelele sociale, adunând peste 1,5 milioane de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Regină!”, ”Doamne, arăți senzațional!”

Cum reușește Jennifer Lopez să se mnețină în formă

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

În urmă cu mai mult timp, Jennifer Lopez a vorbit despre trucurile ei de frumusețe. Astfel, pentru a avea mereu un ten impecabil, Lopez spune ca are o rutină obișnuită de frumusețe. "Merg pe principiul less is more. Singurul lucru la care țin cu adevarat este produsul cu care mă demachiez, pe care il iau de la dermatologul meu. Mereu ma spăl pe față dupa un antrenament la sală. Asta mă ajută să-mi păstrez porii curați și pielea sănătoasă. Apoi mă hidratez și aplic crema cu protecție solară. Dacă ies în oras, mă machiez puțin. Dacă rămân acasă, folosesc puțină cremă de ochi", povestea diva în urmă cu ceva vreme. De când și-a scos propria linie de cosmetice și produse de îngrijire, Jennifer este și mai grijulie la acest capitol.

Totodată, în urmă cu ceva ani, J.Lo dezvăluia că nu fumează, nu bea și nu consumă cofeină, ceea ce contribuie la menținerea elasticității și a fermității pielii ei. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri