geena davis
Divertisment

Geena Davis a încercat să treacă incognito când a ajuns la hotelul ei din Las Vegas. / Foto: Profimedia

Așa a mers la hotel, dar pe covorul roșu a fost impecabilă. Actrița Geena Davis și aparițiile diferite ca de la cer la pământ

În a doua jumătate a anilor '80 și în anii '90, Geena Davis era una dintre cele mai promițătoare și căutate actrițe de la Hollywood. A jucat în pelicule de succes, precum "Beetlejuice" sau "Thelma & Louise", care au adus-o nu numai în atenția regizorilor și a fanilor, dar au transformat-o și în una dintre cele mai frumoase femei ale vremii. A fost căsătorită de patru ori.

Zilele trecute, Geena Davis, ajunsă la 68 de ani, a participat la trei evenimente în Las Vegas, la unul dintre ele fiind și premiată. În toate ocaziile a fost un exemplu de eleganță și bun-gust. La CinemaCon, starul a ales o rochie bleumarin, cu decolteu în V și crăpătură pe picior, pentru ca în momentul în care a primit un trofeu pentru întreaga carieră, să fie și mai ravisantă.

Citește și: E bogată și iubită, dar nu a avut o copilărie tipică. Zendaya, de mică sursa de venit a familiei: "Am fost împinsă într-o poziție de adult"

Geena Davis
Geena Davis, 11 aprilie 2024 / Foto: Profimedia

Pentru această onoare a ales o ținută și mai elegantă, o rochie lungă și neagră, care i-a urmat frumos linia corpului. Coafată simplu, cu părul lăsat pe o parte și aranjat în bucle lejere, Davis a zâmbit în fața fotografilor de la eveniment, amintind de zilele în care era mereu în centrul atenției.

Geena Davis
Geena Davis / Foto: Profimedia

Pentru a treia apariție publică, actrița din "Beetlejuice" a ales un costum maro-vișiniu.

Citește și: A trecut peste dependența de droguri, iar acum arată incredibil. Cara Delevingne, seducătoare într-o rochie cu un decolteu adânc 

Geena Davis
Geena Davis / Foto: Profimedia

Cele trei momente, de altfel tot mai rare pentru actrița de 68 de ani, au fost precedate de poze de paparazzi în care puțini ar fi recunoscut-o. Cu o zi înainte de evenimente, Geena Davis a ajuns la hotelul ei din Las Vegas, dorind să treacă incognito. În blugi largi, un hanorac maro, cu mască pe față și bandană pe cap, nemachiată și necoafată, vedeta a avut doar ochii la vedere. Cu toate acestea, fanii fideli care o așteptau în holul hotelului au recunoscut-o, așa că nu a scăpat fără să dea câteva autografe.

Citește și: Melanie Griffith și-a serbat mama. Tippi Hedren a împlinit 94 de ani și a rămas o femeie cochetă, mereu gata de petrecere

Etichete: geena davis

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri