surorile barbie
Divertisment

Dolly și Daisy Simpson aka surorile Barbie / Foto: Profimedia

Au făcut operații pe bandă rulantă pentru a se transforma în păpuși Barbie. Cum arătau gemenele înainte de intervențiile de 200.000 $

Surorile gemene Daisy și Dolly Simpson, în vârstă de 26 de ani, din Marea Britanie, "au spart" peste 200.000 de dolari pentru a arăta ca două păpuși Barbie.

Dolly și Daisy au trecut printr-un șir lung de operații estetice, pentru a ajunge la idealul lor de frumusețe. Și-au mărit sânii și posterioarele, și-au modificat nasul, ba chiar au intervenit și în zona părților intime.

"Înainte de a face operații, arătam normal. Nu ne simțeam la fel de feminine ca acum și nu simțeam că look-ul nostru se potrivea personalității sau stilului nostru. Preferăm să arătăm ca niște păpuși Barbie", a declarat Dolly pentru Caters News, citată și de New York Post.

Dolly și Daisy Simpson, surorile Barbie
Daisy și Dolly Simpson, înainte de operații estetice. / Foto: Profimedia

Din 2020, cele două s-au supus la o mulțime de intervenții estetice. Pe lângă operații, nu lipsesc nici injecțiile cu Botox, schimbarea totală a danturii și a fizionomiei, prin proceduri la nivelul buzelor, pomeților, bărbiei și mandibulei.

Încă de când erau mici, blondele și-au dorit să fie după chipul și asemănarea celebrei păpuși.

Dolly și Daisy Simpson, surorile Barbie
Daisy și Dolly, gemenele care au vrut să se transforme în păpuși Barbie. / Foto: Profimedia

"Înainte de toate astea, eram nesigure pe noi. Ne-a plăcut întotdeauna cum arătau fetele blonde, bronzate, cu sâni mari, care păreau niște păpuși. Când eram mici, nu știam cum vom ajunge și noi așa, pentru că nu știam de operații, dar când am crescut și am aflat, abia așteptam să începem tot procesul", a mai spus Dolly, încântată de rezultate.

Prima operație pe care și-a făcut-o Dolly a fost în România, una la nivelul zonei intime. Sora ei, Daisy, a vrut apoi să treacă prin aceeași procedură și de atunci și-au tot făcut intervenții identice pentru a continua să semene. Au urmat vizite la medici din Turcia și Marea Britanie. Mai au, de asemenea, pe listă încă o mărire de sâni și de posterior, pe lângă cele deja făcute, dar și o altă operație la nas. "Suntem fericite pentru cum am reușit să arătăm", au mai transmis surorile Barbie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?