kate middleton printul william
Divertisment

Kate Middleton si Printul William formeaza o familie fericita, insa, la un moment dat cei doi pareau ca vor merge pe drumuri separate, dupa ce in 2007 s-au despartit.

Au facut un pact inainte de casatorie. Ce i-a promis Printul William lui Kate Middleton dupa despartirea din 2007

Kate Middleton si Printul William formeaza o familie fericita, insa, la un moment dat cei doi pareau ca vor merge pe drumuri separate, dupa ce in 2007 s-au despartit.

Despartirea a durat cateva luni, iar expertul regal Katie Nicholl spune ca, dupa ce s-au impacat, Kate si William au facut un pact referitor la viitorul lor.

Aflati pe insula Desroches, in Seychelles, cei doi si-au facut o promisiune importanta: "Acolo, pe insula paradisiaca, Willliam i-a promis lui Kate ca se afla in acea relatie pe termen lung. Pentru prima data, au vorbit serios despre casatorie si, cu oceanul in jurul lor si sub cerul instelat al nosptii, au facut un pact ca se vor casatori".

Se pare ca cei doi au facut acest lucru pentru a scadea din presiunea ce se afla in relatia lor si "doar si-au promis ca vor sfarsi impreuna".

La cativa ani de la acest moment, Kate Middletin a vorbit despre despartirea de William: "Cred ca eu, la acea vreme nu am fost fericita din cauza despartirii, dar de fapt m-a facut o persoana mai puternica Afli lucruri despre tine pe care poate nu le stiai si cred ca o relatie te poate consuma usor atunci cand esti tanar. Am apreciat acel timp cu mine, desi la vremea aceea nu mi-am dat seama."

Ducii de Cambridge s-au cunoscut in 2001, pe vremea cand erau studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia. Doi ani mai tarziu, au inceput sa se intalneasca. 

Daca ti-a placut acest articol, te invitam sa urmaresti Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri