meghan markle printul harry
Divertisment

Au inceput sa-si plateasca datoriile. Cati bani trebuie sa inapoieze Harry si Meghan statului britanic

Inainte de a renunta la titlurile regale si a se muta in Los Angeles, Printul Harry si Meghan Markle au agreat cu Regina sa inapoieze statului britanic banii investiti in renovarea vilei Frogmore, domiciliul lor englez.

La scurt timp dupa venirea pe lume a micutului Archie, Meghan si Harry s-au mutat in vila Frogmore, care fusese renovata special pentru a-i putea gazdui pe ducii de Sussex.

Cladirea avea valoare istorica, dar trebuia consolidata. Dincolo de lucrarile de mentenanta, i s-au adaugat un studio de yoga, gradina ecologica si o serie de seminee mari. Pe contribuabilii britanici, imbunatatirile i-au costat 2,4 milioane de lire sterline, suma pe care Meghan si Harry o vor restitui treptat.

"Ducele si ducesa de Sussex si-au impartasit dorinta de a rambursa cheltuielile suferite de Suverana pentru reamenajarea vilei Frogmore, care va ramane casa familiei din Marea Britanie", au spus cei doi intr-un comunicat al Palatului Buckingham.

Aparent, tanarul cuplu va plati 18.000 de lire lunar in urmatorii 11 ani pentru a-si achita datoria, suma la care nu a fost calculata si dobanda.

Cum arata casa lui Meghan si Harry din Los Angeles

Potrivit presei de peste ocean, dupa mutarea din Marea Britanie si Canada, ducii de Sussex s-au refugiat in Los Angeles, intr-una din casele actorului Tyler Perry. Proprietatea are opt dormitoare, 12 bai in stil toscan, 900 metri patrati de teren si este estimata la 18 milioane de dolari.

Casa e construita intr-un complex rezidential de lux din apropierea aeroportului privat Va Nuys si a unor scoli private apreciate din zona de vest a LA-ului. Chiria pentru o casa din zona e intre 20.000 si 40.000 de dolari, potrivit unui agent imobiliar local.

Desi par sa se simta bine in noua lor casa, Meghan si Harry s-au confruntat cu probleme din cauza admiratorilor si angajatilor din presa.

Se pare ca in jurul casei lor se afla o poteca ce ofera vedere libera in curtea lor, ceea ce i-a determinat sa acopere gardul cu panouri pentru a-si pastra dreptul la intimitate.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri