meghan markle ducesa de sussex tinuta
Divertisment

meghan markle la o discutie despre drepturile femeii

Avertismentul Casei Regale pentru femeia care creeaza bijuterii pentru Meghan Markle: "Trebuie inlaturate"

Reprezentanti ai Palatului Buckingham i-au cerut prietenei Ducesei de Sussex si creatoarei ei de bijuterii, Jennifer Meyer, sa stearga pozele postate pe site-ul si pagina de Facebook care folosesc imaginea ducesei pentru promovarea afacerii sale.

Designerul de bijuterii din California a atras clientii spunand ca Meghan "nu se poate satura" de piesele sale, care includ cercei, coliere si inele.

Procedand astfel, Jennifer Meyer a incalcat un acord de confidentialitate, motiv pentru care reprezentantii Palatului Buckingham au avertizat-o ca trebuie sa inceteze campania de marketing pe care o desfasoara.

O sursa regala a declarat pentru Daily Mirror: "Lui Jennifer Meyer i s-a cerut sa inlature imaginile intrucat acestea s-ar putea dovedi daunatoarea pentru Meghan, Harry si Familia Regala”.

In ciuda solicitarii, mai multe dintre postari au ramas pe Instagramul buticului ei din Pacific Palisades, Malibu timp de cateva zile. Ulterior, ele au fost inlaturate.

Cunoscuta pentru colierele delicate pe straturi si piesele personalizate pe care le creeaza, Meyer realizeaza colectii cu bijuterii care incep de la 100 de dolari si ajung inclusiv la 35.000 de dolari - un colier cu diamante.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai multe celebritati de la Hollywood - icnlusiv Kate Hudson si Reese Witherspoon sau Jennifer Aniston - sunt clientele creatoarei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri