Barack Obama, sarut pasional cu Michelle Obama de ziua ei/ Getty Images
Divertisment

Barack Obama, sarut pasional cu Michelle Obama de ziua ei/ Getty Images

Barack Obama, imagine rară cu soția lui, în ziua în care aceasta a împlinit 58 de ani. Mesajul făcut public pe rețelele sociale

Barack Obama a sărbătorit-o într-un mod romantic pe soția lui, Michelle Obama. Fosta primă doamnă a împlinit luni 58 de ani, iar cu ocazia acestui eveniment, soțul ei i-a făcut o declarație de dragoste inedită. 

Fostul președinte al SUA a postat ieri o fotografie pe contul său de Twitter în care a surprins un moment uimitor dintre el și soția lui. Cei doi se aflau pe un balcon din Hawaii, acolo unde au fost în vacanță. 

„La mulți ani, Michelle! Iubirea mea, partenerul meu, cel mai bun prieten al meu...”, a scris fostul președinte, în vârstă de 60 de ani, într-un tweet luni, în dreptul unei fotografii în care o sătură  pe obraz. 

Fosta primă doamnă a împlinit luni 58 de ani, iar o mulțime de nume mari au făcut publice mesaje cu ocazia sale de naștere. Actuala primă doamnă, Jill Biden, o prietenă și colaboratoare de când au petrecut împreună la Casa Albă, a trimis urări de bine împreună cu o fotografie cu cei doi. 

Barack Obama, sarut pasional cu Michelle Obama de ziua ei/ Twitter
Michelle și Barack Obama sunt căsătoriți din 1992. / Foto: Profimedia

Citește și: Barack Obama și fetele sale, vacanță de Crăciun în Hawaii. Ipostazele rare în care au fost surprinse Sasha și Malia

Doamna Obama a folosit rețelele de socializare pentru a-și îndemna urmăritorii să sărbătorească altceva: moștenirea regretatului Dr. Martin Luther King, Jr., chemând oficialii aleși și îndemnându-i să adopte Legea privind libertatea de vot: John R. Lewis. , un proiect de lege major de reformă susținut de democrați. Aceasta a fost o susținătoare vocală a legilor privind drepturile de vot în ultimele luni, scriind recent o scrisoare deschisă despre necesitatea de a proteja dreptul de vot.

”De la Georgia și Florida până la Iowa și Texas, statele au adoptat legi menite să îngreuneze votul americanilor. Și în alte legislaturi de stat din întreaga națiune, parlamentarii au încercat să facă același lucru”, a scris ea în scrisoarea, care a fost publicată la începutul acestei luni, ca anunț în The New York Times.

Michelle si Barack Obama sunt căsătoriți de 30 de ani

Povestea de dragoste dintre Barack și Michelle Obama a început în urmă cu mai bine de 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când ea lucra la firma de avocatură Sidley Austin. Ulterior, Michelle a fost numită consilier pentru un stagiar de la Drept de la Harvard, pe numele său, Barack Obama. Evenimentul s-a petrecut în 1989, de atunci povestea lor de dragoste a devenit istorie.

Potrivit Oprah Magazine, Barack a invitat-o de mai multe ori în oraș pe actuala lui soție, iar la început aceasta l-a refuzat. „Am invitat-o în oraș, dar ea a refuzat. Am tot continuat să o invit la întâlnire, iar ea tot continua să mă refuze”, a declarat fostul președinte, scrie publicația citată.

Citește și: Michelle si Barack Obama si-au achizitionat o noua vila. Cum arata proprietatea in valoare de 11,75 milioane $

Cuplul a ajuns în lumina reflectoarelor în 2004, la momentul în care Barack a fost ales ca membru al Congresului. În 2008, Barack este ales președinte al Statelor Unite, iar familia se mută la Casa Albă. Împreună au un mariaj de invidiat, iar faptul că au locuit opt ani la Casa Albă nu le-a afectat realația amoroasă. Michelle a fost întotdeauna alături de jumătatea ei, atât ca soție cât și ca Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

„Dacă ai intenționa să enumeri cele mai populare 100 de lucruri pe care le-am făcut în calitate de președinte, căsătoria cu Michelle Obama este pe primul loc”, spune Obama în timpul mandatului, potrivit sursei citate mai sus.

Împreună, soții Obama au doua fete, pe Malia Ann, în vârstă de 22 de ani și pe Natasha, în vârstă de 19 ani. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri