Bella Hadid on social media
Divertisment

Bella Hadid. Coperni Paris Fashion Week 2022. Profimedia

Bella Hadid, moment viral la Paris. A apărut în lenjerie pe podium, iar o rochie i-a fost creată dintr-un lichid cu ajutorul unui spray

Oaspeților li s-au dat câteva indicii potrivit cărora show-ul Coperni SS23 din cadrul Săptămânii Modei de la Paris va fi ieșit din comun, dar nimeni nu a putut să prevadă finalul despre care a vuit apoi tot internetul. 

Prezentarea Coperni s-a încheiat cu Bella Hadid care a urcat pe scenă în lenjerie intimă într-o nuanță „nude”, înainte ca un grup de oameni de știință să-i creeze live o ținută albă pulverizând un lichid de ultimă generație care s-a transformat puțin câte puțin într-o rochie adevărată, notează elle.com.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fondat de Arnaud Vaillant și Sébastien Meyer în 2019, brandul Coperni a devenit sinonim cu depășirea limitelor modei prin inovațiile științifice.

Pentru SS23, cei doi creatori s-a întrecut pe sine și și-au unit forțele cu designerul spaniol și omul de știință Manel Torres și echipa sa de la Bioscience Innovation Centre din Londra pentru a gândi rochia „spray-on”.

Un lichid care conține fibre suspendate într-o soluție polimer și care se evaporează de îndată ce ia contact cu corpul a făcut posibilă această creație care a impresionat o lume întreagă. Acesta poate fi îndepărtat apoi, transformat din nou într-o soluție și refolosit. 

„Este de datoria noastră, ca designeri, să încercăm lucruri noi și să arătăm viitorul posibil”, a spus Meyer pentru Vogue Business. „Nu vom face bani din asta, dar este un moment frumos – o experiență care creează emoție.”

 

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri