ben affleck
Divertisment

Ben Affleck, in ipostaze tandre alaturi de noua iubita. E cu 16 ani mai tanara

Ben Affleck si-a petrecut ultimele zile in America Latina alaturi de noua lui iubita, actrita Ana de Armas.

Paparazzii i-au surprins pe cei doi in Cuba saptamana trecuta, iar in urma cu putin timp ei au fost fotografiati pe plajele din Costa Rica, tinandu-se in brate si plimbandu-se romantic la malul marii.

Ben si Ana s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Deep Water", un thirller erotic regizat de Adrian Lyne, acelasi care a adus publicului "Fatal Attraction", "9 1/2 Weeks", "Indecent Proposal" si "Unfaithful".

Diferenta de varsta nu a stat in calea celor doi indragostiti, iar recent ei si-au facut publica relatia afisandu-se impreuna in vacanta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In timp ce Affleck este un nume sonor la Hollywood, Ana de Armas a cunoscut faima ceva mai recent, dupa aparitii in filmele "Blade Runner 2049" si "Knives Out".

Tanara de 31 de ani avea o cariera infloritoare in Spania si America Latina, insa in urma cu doi a inceput sa primeasca tot mai multe contracte americane, ea devenind una din noile "femei Bond" si pregatindu-se sa intre in rolul lui Marylin Monroe pentru pelicula "Blonde".

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri