Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

Ben Affleck, "motorul" și inspirația lui Jennifer Lopez. "E cel mai mare fan al ei. Iubește cât de muncitoare este"

Jennifer Lopez și-a găsit partenerul perfect în persoana lui Ben Affleck. Artista iubește viața de femeie măritată, iar acest capitol o inspiră și pe parte profesională.

Cu puțin timp înainte de lansarea celui de-al nouălea album al ei, "Thie Is Me... Now", J.Lo se sprijină cel mai tare pe soțul ei.

Citește și: O scrisoare a lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de acum 21 de ani, dezvăluită de artistă: “Viața e dură, dar tu ești dulce”

"A fost perioada perfectă în care să se concentreze pe un nou album. I-a plăcut mult să creeze muzică nouă. E foarte încântată de asta. Ben e foarte mândru de ea. E cel mai mare fan al ei. Iubește cât de muncitoare și concentrată este", a povestit o sursă din apropierea celebrului cuplu, pentru People.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

Mai mult, actorul a fost consultat de soția lui când a venit vorba despre idei pentru videoclipurile pieselor de pe noul album. "Nu a făcut niciodată videoclipuri, dar am încredere în opiniile și ideile lui. Nimeni nu mă știe pe mine sau povestea mea mai bine decât el. Simt că mă cunoaște și mă înțelege. Cu toții mi-ați urmărit călătoria. Ceea ce vreau să spun tuturor cu acest album este că dragostea adevărată chiar există", a transmis chiar J.Lo.

Citește și: Jennifer Lopez, strălucitoare la brațul soțului ei, într-o rochie transparentă, decupată pe picior. Cuplul serii la o gală în LA

Ben și Jennifer și-au reluat relația în 2021, după aproape 18 ani de la prima lor logodnă. În iulie 2022 s-au căsătorit, iar de atunci se bucură de viața de familie. "Copiii lor sunt prieteni, se înțeleg foarte bine", a mai spus persoana din anturajul celor doi. Lopez este mama gemenilor Max și Emme, în timp ce Affleck are trei copii cu fosta lui soție, Jennifer Garner.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?