*PREMIUM-EXCLUSIVE* Is the Affleck/Lopez family set to be cowboys and cowgirls this Halloween?
Divertisment

Ben Affleck. Profimedia

Ben Affleck pare să aibă o relație minunată cu fiica lui Jennifer Lopez. Cum au fost surprinși cei doi la o sesiune de cumpărături

Ben Affleck, Jennifer Lopez și fiica acesteia, Emme, s-au distrat în weekend la o sesiune de cumpărături în West Hollywood. Cei trei au mers la un magazin cu ținute specifice stilului Western, unde au probat pălării de cowboy și ciocate. 

Adolescenta de 14 ani pare să se înțeleagă de minune cu Affleck (50 de ani).

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Is the Affleck/Lopez family set to be cowboys and cowgirls this Halloween?

Proprietarul a închis special magazinul pentru ca starurile să aibă parte de intimitate, deși nu au reușit să scape de aparatele de fotografiat ale paparazzilor.

JLo (53 de ani) și soțul ei păreau însă foarte relaxați, artista încercând să găsească o ținută pe placul lui Emme care a preferat să rămână într-un fotoliu, preocupată cu telefonul mobil.

Actrița din „Marry Me” și actorul din „Argo”, împreună cu copiii lor, locuiesc temporar într-o casă închiriată, până când vor fi gata renovările la vila lui Lopez din Bel Air.

Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani) sunt copiii lui Affleck cu Jennifer Garner. Max și Emme sunt gemenii lui Lopez din căsnicia cu Marc Anthony.

Ben traversează o perioadă aglomerată profesional, ca producător și actor. El va relua rolul Bruce Wayne/Batman în The Flash și Aquaman and the Lost Kingdom. Ambele vor fi lansate în 2023.

Jennifer lucrează la pelicula SF, Atlas, unde va juca alături de Simu Liu, Sterling K Brown și Lana Parilla.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri