bianka bryant
Divertisment

Vanessa Bryant, cu fiicele Capri și Bianka, în 2021. Profimedia

Bianka, puștoaica regretatului Kobe Bryant, își încearcă talentul la baschet, într-un video adorabil postat de mama ei, Vanessa

Fiica lui Kobe Bryant, Bianka, în vârstă de cinci ani, și-a arătat abilitățile impresionante la baschet, într-un videoclip haios postat de mama ei, Vanessa.

Bianka a dovedit că moștenește talentul regretatului ei tată. S-a descurcat fantastic cu o mini minge de baschet, în living, spre încântarea mamei și a prietenilor de familie. 

„Ce frumos!”, a scris actrița Zoe Soldana în comentarii.

Vanessa se aude în filmare când îi spune „să se concentreze”, iar râzând, Bianka îi răspune: „Nu pot!”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile postate pe Instagram mai apar și surorile ei, Natalia și Capri, dar și prietenul de familie, Pau Gasol, alături de soția sa.

Kobe Bryant a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 41 de ani, alături de fiica sa Gianna (13 ani) și de alte nouă persoane, într-un accident de elicopter în Calabasas, California.

Săptămâna trecută s-au împlinit doi ani de la dispariția sportivului. Numeroase vedete, între care Kanye West, Jamie Foxx și Jennifer Garner, i-au adus un omagiu regretatului baschetbalist care a jucat pentru Los Angeles Lakers din 1996 și până în 2016.

Vezi și:

Macaulay Culkin și Brenda Song nu au angajat bonă pentru copil: „Mie și partenerului meu ne place să fim lângă el”. Cine îi ajută

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri