bill
Divertisment

Bill Gates, la TIME 100 Gala. Lincoln Center. New York. 2022. Profimedia

Bill Gates, mândru că se află pe covorul roșu cu fiica sa cea mică, la Gala Time 100. Phoebe are 19 ani și studiază la Standford

Bill Gates a fost prezent săptămâna aceasta la Gala Time 100, care a celebrat cei mai influenți oameni din lume, iar miliardarul nu a venit singur. Și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de fiica sa cea mică. 

Phoebe are 19 ani și studiază la Universitatea Stanford. Va absolvi cursurile în 2025. 

A strălucit acum la brațul tatălui ei (66 de ani), într-o rochie metalică Fendace, la care a asortat bijuterii de efect. Fata fondatorului Microsoft părea să se simtă excelent în fața aparatelor de fotografiat și a camerelor de luat vederi. 

Mary J. Blige, Amanda Seyfried, Miranda Lambert, Dwyane Wade, Zendaya și J Balvin s-au numărat printre invitații la evenimentul de la Lincoln Center din New York City.

Phoebe și Bill au mai apărut anterior împreună la restaurantul preferat al vedetelor, Nobu, în Manhattan, în aprilie.

Phoebe este unul dintre cei trei copii pe care Bill îi are cu fosta sa soție Melinda Gates. Tânăra mai are o soră, Jennifer (26 de ani), și un frate, Rory (23 de ani). 

Vezi și:

Salma Hayek, fotografiată în timp ce dansa pe masă, la bordul unui iaht, la 55 de ani. Actrița și-a etalat silueta în costum de baie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri