EXCLUSIVE: Bradley Cooper, Irina Shayk, Anne Hathaway and Adam Shulman Head Out to a Show Together in New York City.
Divertisment

Bradley Cooper, Irina Shayk, în NYC. Profimedia

Bradley Cooper dezvăluie ce a simțit când fosta sa iubita Irina Shayk a apărut la premiera celui mai nou film al său

Bradley Cooper și Irina Shayk au format până în 2019 unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Săptămâna aceasta, modelul rus a fost prezent pe covorul roșu la premiera celui mai nou film al actorului, „Nightmare Alley”, de la Alice Tully Hall, în New York City.

Bradley Cooper a fost fericit să o aibă alături de el pe mama fiice sale.

Întrebat de cei de la ET despre apariția Irinei și despre ce a însemnat pentru el sprijinul lui Shayk, Cooper a declarat: „Este foarte special!”.

Cel mai probabil, cei doi sunt din nou împreună. În urmă cu doar câteva zile, au fost fotografiați plimbându-se prin New York . 

Cu toate că niciunul dintre ei nu a confirmat împăcarea, Bradley, în vârstă de 46 de ani, nu a dezmințit informațiile care circulă despre el și Irina. 

Irina Shayk are numai cuvinte de laudă la adresa lui Bradley Cooper

Irina Shayk și Bradley Cooper au păstrat o relație frumoasă și după ce s-au despărțit, de dragul fiicei lor, Lea de Seine. Modelul a povestit cum reușește să se înțeleagă cu fostul partener și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Este un tată cu normă întreagă, fără bonă. Lea a mers în vacanță cu el pentru aproape două săptămâni. Nu l-am sunat nici măcar o dată”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 35 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri