brigitte macron melania trump
Divertisment

Brigitte Macron si Melania Trump si-au eclipsat sotii la G7. Tinutele alese de Primele Doamne

Liderii statelor membre ale G7 s-au reunit in acest weekend in Biarritz pentru a participa la cel de-al 45-lea summit. In timp ce Presedintii si Cancelarul Angela Merkel au discutat despre conflictele militare si cele comerciale, Primele Doamne au avut un program de voie in Sudul Frantei.

G7 (sau Group of Seven) este o organizatie formata din cele mai puternice sapte economii din lume: Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie si Statele Unite. Anual, reprezentantii natiunilor se intalnesc pentru a discuta despre parteneriatul lor, iar summit-ul de anul acesta s-a desfasurat in Franta, sub prezidiul lui Emmanuel si Brigitte Macron.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

In timp ce liderii statelor membre ale G7 au discutat intens despre conflictele militare si comerciale ale lumii, sotia Presedintelui francez a petrecut ziua alaturi de Primele Doamne, surprinzand cu alegerile ei vestimentare.

Adepta unui stil elegant, plin de bun gust, Brigitte Macron a schimbat trei tinute pe parcursul zilei si a fost surprinsa de angajatii publciatiilor mondene in ipostaze apropiate mai ales de Melania Trump, sotia liderului american.

Primele Doamne au vizitat un sat basc din imprejurimi, au degustat vinuri locale si au luat pranzul la Villa Arnaga, construita de Edmond Rostand, autorul piesei de teatru "Cyrano de Bergerac".

La summit-ul G7 au participat Akie Abe, sotia Primului Ministru al Japoniei, Cecilia Morel, Prima Doamna din Chile, Jenny Morrison, sotia Primului Ministru australian, si Malgorzata Tusk, sotia presedintelui Consiliului European.

Iubita lui Boris Johnson, Carrie Symonds, a lipsit de al eveniment.

Foto: Hepta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri