Chapter Eighty-One
Divertisment

Brooke Shields. Profimedia

Brooke Shields, mărturisiri despre abuzul sexual petrecut în urmă cu trei decenii: ”Am înghețat, ani de zile m-am învinovățit!”

Brooke Shields, actrița în vârstă de 57 de ani, a rupt tăcerea despre cel mai greu moment din viața ei. În urmă cu trei decenii, aceasta a fost abuzată sexual, iar ani de zile s-a învinovățit pentru ceea ce i s-a întâmplat. Acum, însă, a ales să-și deschidă sufletul, în speranța că povestea ei va ajuta pe cineva.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Brooke Shields a fost abuzată sexual de un șef de la Hollywood. Ani de zile nu a spus nici măcar un cuvânt. ”Nimeni nu mă va crede”, se gândea ea la acea vreme. ”Oamenii nu credeau astfel de povești la momentul acela. Mă gândeam că n-o să mai lucrez niciodată!”, a declarat actrița, potrivit sursei citate.

Citește și: Brooke Shields, model de lenjerie intimă, la 57 de ani, pentru cea mai nouă colecție semnată Kim Kardashian: Sunt onorată

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Acum, însă, actrița a rupt tăcerea despre cel mai greu moment din viața ei, în cadrul documentarului ce va fi lansat la începutul lunii aprilie.

Să fac acel documentar, să retrăiesc acea poveste, e incredibil, e un miracol că am supraviețuit”, a mărturisit actrița pentru People.

”Am avut nevoie de mult timp pentru a procesa ce mi s-a întâmplat”, a mărturisit Shields, referindu-se la abuzul care s-a întâmplat când avea 20 de ani: ”Sunt mai furioasă acum decât eram atunci. Dacă ți-e teamă, atunci ai motive să-ți fie. Sunt situații înfricoșătoare”, a mai spus ea.

La momentul acela, actrița tocmai absolvise Universitatea din Princeton și nu-și găsea de muncă. După o cină cu un șef de la Hollywood, ea crezând că urmează să primească un job în cinematografie, acesta a invitat-o să dea un telefon din camera de hotel. Acolo, acesta a abuzat-o.

Citește și: A făcut sport la cinci dimineața și a renunțat la alcool pentru ședința foto perfectă. Brooke Shields, poze neretușate

”Nu m-am luptat. Pur și simplu am înghețat”, și-a amintit ea în cadrul documentarului, explicând, de asemenea, că ulterior s-a învinovățit.

”Mi-am tot spus că nu s-ar fi întâmplat dacă nu m-aș fi dus cu el, dacă n-aș fi băut acel pahar cu el. Și a fost ușor să disociez totul, pentru că el era mai bătrân. Nu a existat o luptă, lupta nu era o opțiune. Pur și simplu corpul mi-a înghețat. Practic nu eram acolo”, a mai spus ea.

Prima parte a documentarului ce va fi lansat la începutul lunii aprilie este dedicată sexualizării intense la care a fost supusă Brooke Shields la o vârstă foarte fragedă, în special în timpul unei şedinţe foto nud la vârsta de 10 ani, precum şi după apariţia ei la 11 ani în filmul „Pretty Baby” în care a jucat rolul unei prostituate minore.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri