Kate Middleton si Printul William/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton si Printul William/ Profimedia

Cadoul neașteptat pe care i l-a făcut prințul William lui Kate Middleton de ziua ei. Ducesa de Cambridge nu a fost deloc încântată

Ducesa de Cambrige, Kate Middleton, împlinește pe 9 ianuarie vârsta de 40 de ani, iar membrii familiei regale se gândesc deja la cadourile pe care i le vor face acesteia. Prințul William s-a asigurat deja că soția lui va avea cea mai frumoasă aniversare, însă la începutul relației lor acesta a dat-o în bară, cumpărându-i un cadou mai puțin plăcut. 

În urmă cu ceva timp, prințul William a fost invitat la podcastul lui Peter Crouch pentru a vorbi despre campania Heads Up. Nepotul Reginei a fost întrebat și despre relația pe care o are cu soția lui și despre ce cadouri a primit ducesa de-a lungul timpului. 

Citește și: Kate Middleton i-a făcut un cadou de Crăciun îndrăzneț prințului Harry. Cum a reacționat nepotul Reginei

Prințul William a recunoscut că nu se pricepe atunci când vine vorba de cadouri și că de multe ori a întâmpinat probleme atunci când a trebuit să aleagă ceva pentru persoanele dragi. S-a întâmplat și în cazul soției lui, Kate Middleton, care ani la rândul a primit de la William o jachetă de ploaie. Cu toate acestea, cel mai rău cadou a fost la începutul relației lor. 

„I-am luat soției mele un binoclu odată. Nu m-a lăsat niciodată să uit asta. Asta se întâmpla la începtul relației. Nu a mers bine. Sincer, nu am idee de ce i-am cumpărat un binoclu, mi s-a părut o idee bună la acea vreme”, a declarat Prințul William. 

Unde își va petrece Kate Middleton ziua de naștere

Din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de autorități, Kate Middleton nu va putea organiza o petrecere așa cum se cuvine. Astfel că, aceasta este  așteptat să-și sărbătorească ziua de naștere în privat, împreună cu familia în acest weekend. 

Citește și: Jocul preferat al prințului William, de sărbători. Cum petrece timpul cu soția și copiii. A dezvăluit și ce mașină și-ar dori să aibă

În 2021, Kate și-a sărbătorit ziua de naștere la ceai,  alături de William și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, în timp ce stăteau la casa lor din Norfolk, Anmer Hall, în timpul lockdown-ului.

William și Kate, care și-au sărbătorit a zecea aniversare de nuntă în aprilie anul trecut, s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, când amândoi erau studenți la Universitatea St Andrews. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri