EXCLUSIVE: Cameron Diaz and Benji Madden spotted out and about in New York City
Divertisment

Cameron Diaz. Profimedia

Cameron Diaz, la 51 de ani. Soțul ei i-a făcut o declarație emoționantă: „Dragoste Reginei mele. Te iubesc. Sunt un bărbat norocos”

Benji Madden i-a adus un omagiu emoționant soție sale, „Regina” Cameron Diaz, de ziua ei de naștere. Pe 30 august, vedeta din „Masca” a împlinit 51 de ani.

„Sunt atât de recunoscător pentru familia noastră, sunt un bărbat norocos”, a scris Benji Madden, care a revenit pe Instagram pentru prima dată în aproape șase luni. 

Rockerul de 44 de ani a publicat și o fotografie a soției sale care ține în brațe o pisică.

„Îmi place mica mea tradiție de a reveni aici cu ocazii speciale, acum pentru a-i arăta dragoste Reginei mele”, a început Madden postarea.

„Așadar, astăzi, este ziua frumoasei mele soții, cea mai bună prietenă, cea mai bună parteneră, cea mai bună mamă pentru fetița noastră, directoarea unui business cu vinuri, bucătar al familiei, consilier, colaborator, orice. Tu faci totul. Sunt atât de recunoscător pentru familia noastră și sunt un bărbat norocos”, a continuat Madden.

„Știu că este evident, dar este foarte plăcut să o spui cu voce tare din când în când”, a clarificat el. „Te iubesc pentru totdeauna, întotdeauna, a ta dragostea adevărată. La mulți ani, Cameron!”, a încheiat el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 „Nu există nimeni altcineva cu care aș prefera să-mi petrec viața. Suntem atât de binecuvântați. Te iubesc din toată inima”, i-a răspuns la rândul ei, Diaz, într-un comentariu.

Și Gwyneth Paltrow i-a făcut o urare specială bunei ei prietene, Cameron. Actrița Zoe Saldana a scris la rândul ei, pe Instagram, repostând mesajul lui Madden: „Te iubim atât de mult!!”

Diaz s-a retras din actorie în urmă cu mai bine de șapte ani, dar a revenit recent pentru „Back in Action”, convinsă de Jamie Foxx.

Diaz și Madden s-au cunoscut la începutul anului 2014, prin Nicole Richie, care este căsătorită cu fratele geamăn al lui Benji, Joel Madden.

Cei doi au devenit părinții unei fetițe, în 2019, cu ajutorul unei mame surogat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri