cameron diaz
Divertisment

Se pare că Diaz se simte perfect fără luminile reflectoarelor, despre care mărturisește că nu îi lipsesc. Getty Images

Cameron Diaz, primul interviu dupa retragerea din actorie. Cu ce se ocupa si ce planuri de viitor are

Cameron Diaz a oferit primul interviu in care a discutat despre activitatile pe care le are dupa retragerea din actorie si, implicit, din viata publica.

Vedeta facea acest anunt anul trecut, desi de mai multi ani ducea un trai extrem de discret. Atunci, ea spunea ca doreste sa se concentreze pe viata personala si sa ii ofere mai mult timp sotului sau, muzicianul Benji Madden.

Se pare ca Diaz se simte perfect fara luminile reflectoarelor, despre care marturiseste ca nu ii lipsesc.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

"Felul in care privesc lucrurile este ca am oferit mai mult de jumatate din viata mea publicului. Simt ca este in regula sa imi iau timp pentru a ma reorganiza si a alege cum vreau sa revin in lume. Daca ma hotarasc sa fac asta. Nu-mi lipseste actoria. Acum, ma preocupa bunastarea mea. Dar, orice as face, trebuie sa fie ceva care ma pasioneaza- ceva pentru care sa nu simt ca depun efort", a declarat ea pentru revista InStyle's.

Fosta actrita se bucura din plin de aceasta etapa a vietii sale si dezvaluie ca in prezent lucreaza la cateva proiecte proprii.

"Am cateva lucruri la care lucrez, dar este prea devreme sa vorbesc despre ele. Este distractiv sa nu stie nimeni cu ce ma ocup. Pentru ca timpul meu imi apartine. Nu vand niciun film si, pentru ca nu vand nimic, nu trebuie sa ofer nimic nimanui. Nu mai fac asta. Imi traiesc viata", mai spune ea.

Din 2014, desi a primit numeroase propuneri, Cameron Diaz nu a mai acceptat niciun rol. Ea si Benji Madden s-au casatorit in 5 ianuarie 2015, in cadrul unei ceremonii private desfasurata la resedinta lor din Los Angeles.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri