candice
Divertisment

Candice Swanepoel/ Instagram

Candice Swanepoel, supermodelul care n-are nevoie de Photoshop. Cum arată îngerașul Victoria’s Secret fără pic de machiaj

Candice Swanepoel este recunoscută pentru aparițiile grandioase pe care le-a avut în show-urile marca Victoria’s Secret, însă aceasta se numără printre modelele curajoase, întrucât s-a afișat și fără machiaj.

Candice Swanepoel nu are nevoie de Photoshop pentru a arăta bine, iar o dovadă în acest sens sunt fotografiile pe care le-a făcut publice și în cadrul cărora nu purta nici măcar machiaj și, de asemenea, este adepta ținutelor lejere atunci când stă departe de catwalk.

Citește și: Primul model plus size de la Victoria's Secret. Cine este si cum arata Ali Tate-Cutler

Candice Swanepoel se mândrește cu o siluetă de invidiat după două sarcini, iar secretul acesteia este sportul, întrucât supermodelul adoră să facă mișcare și petrece ore în șir la sală. 

Supermodelul are doi copii - Ariel și Anaca cu Hermann Nicoli, bărbatul care i-a fost alături nu mai puțin de 13 ani. Top-modelul sud-african l-a cunoscut pe iubitul ei brazilian pe când ea avea doar 17 ani şi participa la un eveniment de modă organizat la Paris, însă s-au despărțit în 2018.

Citește și: Victoria's Secret a ales patru noi "Ingerasi". Cine sunt si cum arata modelele

Candice Swanepoel a fost desemnată cel mai influent model de lenjerie intimă de pe Instagram. Pe lângă contractele pe care le are cu renumitul brand Victoria’s Secret, modelul își mai rotunjește veniturile și cu postările de pe rețelele de socializare. Se pare că încasează chiar și 50.000 lire pentru o singură imagine publicată pe profilul ei.

Credit foto: Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?