cara delevingne paper towns
Divertisment

Cara Delevingne la premiera filmului Paper Towns

Cara Delevingne a devenit cel mai bine platit model britanic. Ce suma are in conturi tanara de 27 de ani

Cara Delevingne a castigat titlul de cel mai bine platit supermodel din Marea Britanie, incasand uimitoarea suma de 21,5 milioane de lire sterline in ultimul an.

In varsta de 27 de ani, regina podiumurilor a castigat peste dublul salariul celor mai apropiate "adversare", printre care Kate Moss, de 45 de ani, care a facut 9 milioane de lire sterline si Rosie Huntington-Whiteley, 32 de ani, care a incasat 8 milioane de lire sterline.

Cara si-a dublat veniturile deoarece a semnat mai multe contracte prin compania sa, Cara & Co.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Pe langa activitatile din lumea modei si a filmului, tanara este director al companiei tatalui sau, Harvey White Properties Ltd, functie datorita careia conturile ei s-au rotunjit in ultime vreme.

In 2012 si 2014, Cara Delevingne a fost numita Modelul Britanic al Anului. Ea activeaza in industrie din 2009, cand a semnat un contract cu Storm Management, care o reprezinta in intreaga lume.

In 2015, ea a anuntat ca vrea sa ia o pauza de la fashion, ea devenind mult mai atenta la contractele pe care le accepta si la podiumurile pe care urca. Desi nu se mai considera oficial model, ea inca lucreaza cu Chanel, Bureberry, Fendi, Stella McCartney, Givenchy sau Marc Jacobs.

In ceea ce priveste contractele de imagine, a colaborat cu YSL, DKNY, Tag Heuer, Penshoppe, Pepe Jeans, Alexander Wang, Mango si Rimmel.

In ceea ce priveste pictorialele, a pozat pentru coperetele revistelor The Edit, Glamour UK si Germany, V, British GQ, Vogue Paris, Elle UK, Elle Australia.

Pasionata de arta, ea a jucat in filme, a inceput sa cante la chitara si tobe si a scris romane pentru tineri.

Foto: Guliver/Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri