Divertisment

Photo by Theo Wargo/Getty Images

Adevărul despre divorțul lui Cardi B. Cântăreața, primele declarații: ”Nu am nevoie de atenție!”

Celebra cântăreață Cardi B este în centrul atenției de când s-a aflat că divorțează de rapperul Offset, tatăl copilului ei. Motivul separării n-ar fi, însă, faptul că acesta a lăsat o altă femeie însărcinată.

Zvonurile privind faptul că rapperul Offset, care este cunoscut pentru infidelitate, a lăsat însărcinată o altă femeie au făcut înconjurul lumii, însă cântăreața le-a dezmințit în cadrul unui Live pe Instagram.

Cardi B, cea mai îndrăzneață fashionistă. Cum arată rochia ei excentrică de perle

Despre divorțul lui Cardi B s-au spus multe. Ba că divorțează pentru că tatăl copilului ei a înșelat-o și, mai mult de atât, a lăsat însărcinată o altă femeie, ba că divorțează pentru atenție. Cântăreața a ținut, însă, să dezmintă toate aceste zvonuri.

”Un blogger spune că divorțez pentru atenție. Pe bune? Crezi că aș plăti unui avocat 20.000 de dolari?”, s-a întrebat ea și nu s-a oprit aici.

”Mă înțeleg foarte bine cu mama lui. Voi divorța de fiul ei, dar nu pentru atenție. De ce aș avea nevoie de atenție? Nu vezi că am milioane de urmăritori pe rețelele sociale?”, a mai explicat ea.

Met Gala. Cele mai spectaculoase si memorabile tinute din toate timpurile

Cardi B, în vârstă de 27 de ani, divorțează de soțul ei după mai multe despărțiri și zvonuri de infidelitate. Ea a depus actele de divorț în urmă cu o săptămână, iar prima dată audiere a fost stabilită pe 4 noiembrie 2020.

Cuplul s-a căsătorit în secret, în 2017, iar un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe ce poartă numele Kulture.

Etichete: sarcina , divort , femeie , cardi b , offset , rapper

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri