kate middleton printul william
Divertisment

Care este emisiunea preferata a lui Kate Middleton. Ducesa, data de gol de propriul sot

Printul William a dezvaluit ca sotia sa, Kate Middleton, este o mare fana a emisiunii "Strictly Come Dancing", la fel ca mama ei, Carol Middleton.

Ducele de Cambridge, in varsta de 37 de ani, a facut dezvaluirea despre Kate in timp ce discuta cu jurata show-ului, Shirley Ballas, la o gala de binefacere din nordul Londrei.

Potrivit The Mirror, el a marturisit totul in timp ce vorbea cu gazda si una din juratele emisiunii: "Am vazut si eu show-ul de cateva ori. Catherine este o mare fana si soacra mea il iubeste."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De altfel, jurnalistii mondeni sustin ca familia Middleton nu este singura familie celebra care iubeste emisiunea "Strictly Come Dancing", Sophie Wessex luand-o pe fiica sa, Lady Louise, sa urmareasca spectacolul in direct, din public, cand adolescenta a implinit 15 ani.

La acel moment, cele doua au fost intampinate de intreaga echipa si li s-a facut inclusiv un tur in culise.

Atat Printul de Wales, Charles, cat si Ducesa de Cornwall, Camilla, sunt fani, Camilla vizitand la randul ei platourile de filmare in urma cu cativa ani.

Ducesa de Cornwall a participat inclusiv la un ceai dansant cu profesionistii "Strictly Come Dancing" in 2017, Brendan Cole bucurandu-se de un vals cu sotia Printului Charles pe ringul show-ului la vremea respectiva.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri