printul george porecla
Divertisment

Micutul merge la scoala Thomas's Battersea, unde este foarte popular in randul copiilor. Ei chiar folosesc o porecla pentru a il striga pe fiul lui Kate si al lui William, care nu are nicio legatura cu pseudonimul pe care el si l-a ales in urma cu ceva timp: Archie.

Care este porecla pe care Printul George a primit-o de la colegii sai de scoala

Desi aproape nimeni nu o recunoaste public, toti membrii familiei regale au porecle, iar cateodata acestea ajung si la urechile jurnalistilor.

Este, bineinteles, si cazul Printului George, care la 5 ani, cucereste la fiecare aparitie publica. Se pare ca nici colegii lui nu pot rezista farmecului sau.

Micutul merge la scoala Thomas's Battersea, unde este foarte popular in randul copiilor. Ei folosesc o porecla pentru a-l striga pe fiul lui Kate si al lui William. Si nu, nu are nicio legatura cu pseudonimul pe care el si l-a ales in urma cu ceva timp: Archie.

"George este cu adevarat fericit la scoala, porecla lui este P.G. Este foarte populat, are o multime de prieteni si nu se face zarva cu privire la cine este de fapt", a spus parintele unui coleg de al lui George.

Acesta a mai afirmat ca William si Kate sunt foarte activi la scoala.

"Lui William ii place sa vorbeasca cu unii dintre ceilalti parinti. E foarte vorbaret si amabil", a mai declarat el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri