kate middleton familie
Divertisment

Care sunt momentele favorite ale lui Kate Middleton de cand a devenit mamica

Momentele de afectiune sunt importante in dezvoltarea celor mici. O stie si Ducesa Kate Middleton, care nu scapa nicio ocazie pentru a-si rasfeta micutii cu imbratisari lungi - care sunt si favoritele sale.

De la nasterea primului sau copil si pana in prezent, Kate Middleton a aratat intotdeauna ca este o mama responsabila. Desi are o bona care o ajuta in cresterea celor trei urmasi, ducesa apare in foarte multe fotografii alaturi de copiii sai, demonstrand ca, indiferent de statutul pe care il are, isi pune familia pe primul loc.

Iar sotia printului Harry indrageste micutii, numeroasele interactiuni pe care le are cu acestia in cadrul vizitelor oficiale dovedind acest lucru.

Intr-o vizita la Centrul pentru Copii Henry Fawcett, ducesa de Cambridge a invatat mai multe despre programele de sprijin pentru parinti si copii si a impartasit din propriile experienta ca mama.

O femeie pe nume Finesse, care a purtat o discutie cu Kate despre maternitate, a declarat ca ducesa "a intrebat care sunt cele mai bune lucruri pentru noi ca parinti si ne-a spus ca pentru ea e obtinerea imbratisarilor de la copiii sai", potrivit Harpers's Bazaar care citeaza Daily Mail.

Partenera de discutie a ducesei a adaugat ca sotia printului William este "minunata" si a vrut sa vorbeasca cu alte mamici despre cum este sa fii mama.

"Ea a spus ca toti am avut urcusuri si coborasuri ca parinti, indiferent de cine suntem", a mai adaugat ea.

Ca mandra mama a trei copiii, Kate nu se rusineaza sa vorbeasca despre micutii ei in cadrul vizitelor oficiale. Luna trecuta, ea a tinut un discurs la o scoala primara, unde a adus o fotografie de familie si le-a spus elevilor ca timpul pe care il petrece in compania sotului si al micutilor, "ma face foarte fericita".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?