75th Cannes Film Festival 2022, red carpet Triangle Of Sadness
Divertisment

Carla Bruni. Cannes 2022. Profimedia

Carla Bruni a sfidat vârsta din buletin într-o rochie care i-a venit ca turnată. Fosta primă doamnă a Franței a strălucit la Cannes

Carla Bruni a strălucit pe covorul roșu la premiera „Triangle of Sadness”, la Palais des Festivals, sâmbătă, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Fosta primă doamnă a Franței a sfidat vârsta din buletin, arătând spectaculos într-o rochie ce i-a pus în evidență silueta impecabilă.

Fostul model de origine italiană, actualmente cântăreață, a ales pentru această lansare o rochie cu bretele subțiri, într-o nuanță liliac, decorată cu paiete.

The screening of "Triangle Of Sadness" during the 75th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 21, 2022 in Cannes, France.
Carla Bruni, la premiera "Triangle Of Sadness". Cannes 2022. Profimedia

Carla, în vârstă de 54 de ani, a impresionat la fel de mult cum o făcea în anii '90 când defila pe podimul de modă alături de celebrele supermodele Naomi, Cindy sau Linda Evangelista.

75th Cannes Film Festival 2022, red carpet Triangle Of Sadness

Și-a accesorizat rochia strălucitoare, de la Celine, cu un colier cu pietre prețioase roz și albastru și o brățară argintie.

Nu a fost singura apariție a Carlei la Cannes anul acesta. Ea a fost prezentă și la premiera filmului „Forever Young”.

Bruni este căsătorită cu fostul președinte francez și politician Nicolas Sarkozy.

Artista a apărut alături de soțul ei pe străzile din Cannes, într-o ținută lejeră și fără machiaj.

 

Regizorul Ruben Östlund este unul dintre preferații de la Cannes și a revenit anul acesta cu „Triangle of Sadness”, peliculă ce îi are în distribuție pe Harris Dickinson, Charlbi Dean și Woody Harrelson.

Festivalul de la Cannes a fost anulat în întregime în 2020, apoi ținut sub protocoale stricte în 2021, din cauza pandemiei. Anul acesta se desfășoară între 17 și 28 mai.

Există mult entuziasm în jurul filmului biografic despre Elvis Presley, regizat de Baz Luhrmann, mulți sperând că va genera același succes ca atunci când a adus Moulin Rouge la Cannes, acum 20 de ani. Elvis este interpretat de Austin Butler, iar Tom Hanks joacă rolul managerului Tom Parker.

Există 21 de filme în cursa pentru Palme d'Or.

Vezi și:

Hollywood-ul s-a mutat la Cannes. Starurile au strălucit pe Croazetă la premiera „Top Gun Maverick”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri