Paris: Saint Laurent - Photocall - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2023
Divertisment

Carla Bruni Sarkozy. Profimedia

Carla Bruni, doar într-o haină scurtă strânsă în talie și pantofi cu toc cui. Top-model și când nu defilează pe podium

Carla Bruni bifează o nouă apariție chic, de data aceasta la Săptămâna Modei de la Paris. Fosta primă doamnă a Franței s-a aflat în public la prezentarea noii colecții a casei Yves Saint Laurent.

Fostul model în vârstă de 55 de ani a afișat o siluetă subțire, elegantă și picioare interminabile, sub o jachetă neagră pe care a strâns-o în talie cu o curea asortată. Și-a adăugat câțiva centimetri în plus la înălțime cu ajutorul unei perechi de pantofi cu toc cui.

PFW - Saint Laurent Front Row, Paris, France - 28 Feb 2023
Carla Bruni-Sarkozy. Saint Laurent Womenswear Fall Winter 2023-2024 show. Paris Fashion Week. Profimedia

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Apariția Carlei, care este căsătorită cu fostul președinte Nicolas Sarkoz, vine după ce recent a lăudat memoriile „sincere” ale prințului Harry, într-o postare pe Instagram.

Ea a împărtășit recenzia ei pozitivă pentru „Spare”, cartea explozivă a ducelui de Sussex, spunând că a citit-o cu „mare emoție și interes”.

Cântăreața franceză a numit volumul „îndrăzneaț” și „curajos”, notând că se întâmplă rar ca „cineva într-o asemenea poziție să fie atât de sincer, atât de deschis”.

„Este curajos, îndrăzneț, prințul Harry este într-adevăr fiul mamei sale”, a comentat ea. „Avem o singură viață și e bine să o trăim cât mai mult ținând cont de ce ne spune instinctul nostru, de ce ne face fericiți. Viața este prea scurtă pentru a crede că fericirea nu contează”, a conchis ea.

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri