Divertisment

Melania Trump petrece cel de-al treilea Craciun la Casa Alba si pentru acest an a ales o tema patriotica: "Spiritul Americii", pentru care s-a pregatit inca din vara. Prima Doamna a SUA, care se ocupa in mod traditional de decoratiuni, a postat un videoclip pe contul sau de Instagram in care arata pregatirile pentru sarbatorile de iarna.

Casa Alba a fost impodobita pentru Craciun. Ce tema a ales Melania Trump pentru acest an

Melania Trump petrece cel de-al treilea Craciun la Casa Alba si pentru acest an a ales o tema patriotica "Spiritul Americii", pentru care s-a pregatit inca din vara. Prima Doamna a SUA, care se ocupa in mod traditional de decoratiuni, a postat un videoclip pe contul sau de Instagram in care arata pregatirile pentru sarbatorile de iarna.

„«Spiritul Americii» straluceste in Casa Alba! Suntem incantati sa aratam lumii aceasta frumoasa forma vrem ca toata lumea sa simtă spiritul Craciunului”, a scris Melania pe Instagram.

In clipul de aproape 1 minut, Prima Doamna poarta o tinuta crem, formata dintr-o rochie pe corp, palton si pantofi stiletto.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In 2018, la Casa Alba au fost impodobiti nu mai putin de 29 de brazi de Craciun. Decoratiunile au cuprins 14.000 de ornamente rosii si mai multe case de turta dulce.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?