kate middleton printul louis
Divertisment

Kate Middleton este o mama ocupata, fiind mereu atenta la nevoile celor trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si micutul Louis.

Cat de mult a crescut Printul Louis. Kate Middleton a dezvaluit ca micutul vorbeste si spune asta incontinuu

Kate Middleton este o mama ocupata, fiind mereu atenta la nevoile celor trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si micutul Louis.

In vreme ce primii doi merg deja la scoala, ducesa de Cambridge petrece mai mult timp cu mezinul familiei, despre care a afirmat ca este foarte energic.

Recent, Kate a mers la ferma Peterley Manor pentru a ii ajuta pe cei mici sa aleaga brazi de Craciun pentru scoala si a dezvaluit ca Printul Louis a inceput sa vorbeasca, conform Cosmopolitan.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Cand un copil a ridicat mana, incercand sa ii capteze atentia si a strigat "Eu, eu!", Kate l-a mangaiat pe obraz si i-a spus: "Imi amintesti de micutul meu Louis, el continua sa spuna "Eu, eu, eu" si vrea sa vina peste tot cu mine".

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri