catherine zeta jones
Divertisment

Catherine Zeta-Jones, video in pantaloni scurti la 50 de ani. Secretul siluetei ei impecabile

Catherine Zeta-Jones se mentine in forma facand exercitii in propria locuinta. Ea i-a amuzat pe fani aratandu-le cateva dintre miscarile preferate de fitness si tinuta din timpul sesiunilor de sport: bustiera si o pereche de pataloni scurti imprimati cu chipul sotului ei, Michael Douglas.

Intr-un filmulet postat pe Instagram, actrita de 50 de ani a marturisit ca celebrul sau sot, in varsta de 75 de ani, o motiveaza sa se mentina in forma. Clipul a fost vizionat de peste 83.000 de ori si i-a cucerit pe fani.

In trecut, actrita a marturisit ca rutina ei zilnica de infrumusetare se bazeaza pe 70 de produse. Ea a sustinut tot timpul ca stilul de viata sanatos si dieta o ajuta sa arate bine, insa a evitat intotdeauna sa deschida subiectul interventiilor estetice.

Criticata la un moment dat pentru aspectul tineresc de la nivelul fetei, Catherine Zeta-Jones le spunea jurnalistilor de la "The Mirror": M-am saturat sa fiu umila. Imi pare rau ca sunt bogata, imi pare rau ca m-am maritat cu un star de cinema si-mi pare rau ca nu arat chiar rau".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri