Cannes_Red_Carpet_Stillwater
Divertisment

Catrinel Marlon, la Festivalul de Film de la Cannes / Profimedia Images

Catrinel Menghia, într-o rochie scurtă, fără mâneci la Festivalul de Film de la Cannes. Românca a fost în centrul atenției

Catrinel Marlon sau Catrinel Menghia, nume sub care a cunoscut celebritatea, se numără printre modelele românce de succes, iar de curând a participat la Festivalul de la Cannes, unde a făcut furori îmbrăcând o ținută nonconformistă.

Citește și: Cum arată un model celebru fără machiaj. Kendra Wilkinson, fosta iubită a lui Hugh Hefner, nu se ferește să iasă naturală în public

Printre vedetele care au defilat pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes s-a numărat și Catrinel Marlon, care a ales să poarte o rochie nonconformistă în a treia zi a evenimentului.

Catrinel Menghia spotted at the Martinez Hotel during the 74th Cannes Film Festival

În imaginile respective, modelul, care este mama unui copil de doi ani, a ales să poarte o rochie albă, ultra scurtă, ce a atras privirile celor din jur grație decupajelor îndrăznețe, dar și penelor cu care a fost accesorizată.

Catrinel Marlon, la Festivalul de Film de la Cannes / Profimedia Images

Catrinel Menghia este mama unei fetițe de doi ani

Catrinel Menghia se iubește de 9 ani cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, alături de care are o fetiță pe nume Caroline. Ba mai mult, în cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit și cum l-a cunoscut pe partenerul ei.

Citește și: Eva Herzigova, ca pe podiumul de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul de 48 de ani are trei copii și o siluetă de puștoaică

”Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala”,povestea ea într-un interviu pentru Adevărul.

Astăzi, pe lângă cariera de model, actriță și preocupările de mamă, Catrinel a intrat și în afaceri cu partenerul ei de viață, făcând bani din vânzarea unor aranjamente florale deosebite prin toată Roma.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri