lidia buble
Divertisment

Ce a făcut Lidia Buble după ce a fost surprinsă în ipostaze romantice cu fratele Elenei Gheorghe. Imaginile fac furori: ”Ești sublimă!”

Lidia Buble continuă să fie în centrul atenției de când s-a despărțit de Răzvan Simion. Artista are o piesă nouă cu trupa Vunk, iar zilele trecute au ieșit la iveală niște imagini în care apare în compania fotbalistului Costin Gheorghe, pe care nu le-a comentat în niciun fel.

Lidia Buble stârnește numeroase comenentarii de când s-a despărțit de Răzvan Simion. Ba mai mult, la câteva săptămâni după ce și-a lansat o piesă nouă cu trupa Vunk, iar fanii s-au grăbit să spună că este ceva între ea și Cornel Ilie, acum au apărut alte ”picanterii”.

Citește și: LIDIA BUBLE, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA PE CARE O ARE CU SOLISTUL CORNEL ILIE: ”SUNT FOARTE TRANSPARENTĂ”

Mai exact, potrivit presei mondene, Lidia Buble l-ar fi înșelat pe Răzvan Simion cu fratele Elenei Gheorghe, Costin Gheorghe. La scurt timp după ce informația a făcut înconjurul țării, Lidia Buble și-a surprins fanii cu imagini inedite.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: O moldoveancă a apărut în serialul Emily in Paris. Mărturisirea supermodelului: ”Nu-i arătați poza mamei mele, o să facă atac de cord!”

Mai exact, ea le-a dezvăluit internauților că se află la un shooting, așa că a profitat de o pauză pentru a face publice mai multe imagini sexy.

În fotografiile respective, Lidia Buble apare într-un crop top și a pozat în ipostaze seducătoare, spre entuziasmul fanilor: ”Frumoasă”, ”Ești superbisimă”, ”Ce vibe mișto transmiți. Ești sublimă!”, au fost câteva dintre comentarii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion în luna iunie 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în luna iunie a acestui an. Atunci, Răzvan a făcut public un mesaj în care a mărturisit că Lidia nu mai era fericită alături de el.

”Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul emoționant al lui Răzvan Simion.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri