cum este alintat archie, fiul lui meghan markle si printul harry
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry se afla intr-o vizita oficiala in Africa de Sud, unde l-au luat si pe fiul lor, Archie. In ziua in care bebelusul a aparut in public, mama sa a dezvaluit, fara sa vrea, porecla pe care i-a pus-o.

Ce detaliu dezvaluie certificatul de nastere al lui Archie despre ocupatia lui Meghan Markle

Meghan Markle este una dintre cele mai urmarite persoane de pe glob. Aparitiile si deciziile sale sunt indelung comentate si analizate de public si presa, iar stirile despre micutul Archie tin prima pagina a ziarelor.

Un alt lucru care a starnit discutii a fost titlul sau si modul in care se leaga de meseria ei. Meghan Markle este cunoscuta sub numele de ducesa de Sussex, ceva care poate provoaca multa confuzie. De ce nu se numeste ea, pur si simplu, printesa Meghan? In certificatul de nastere al micutului Archie, ea este "Rachel Meghan, Altesa Sa Regala, Ducesa de Sussex", iar ocupatia este "Printesa Regatului Unit".

De ce Meghan si Kate nu au rangul de printese

Expertul regal Victoria Arbiter a explicat de ce Kate si Meghan au titlul de ducesa si nu de printesa. "In timp ce Catherine este clar o printesa, titlul ei corect este Alteta Sa Regala Ducesa de Cambridge. Nu s-a nascut printesa, deci nu este una in sine. Cand s-a casatorit cu William, ea a luat rangul sotului, un print regal. Cu toate acestea, a ne referi la ea ca printesa Kate este incorect".

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

In vreme ce William este si un duce, iar acesta este titlul sau cel mai important, Kate si l-a asumat. La fel si in cazul lui Harry si Meghan.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri