*EXCLUSIVE* The American actress Angelina Jolie boarding a private jet in Rome currently on tour promoting her new film Maleficent: Mistress of Evil.
Divertisment

Angelina Jolie

Ce găsești mereu în geanta Angelinei Jolei. Actrița din Maleficent și-a deschis poșeta pentru Vogue

Angelina Jolie este starul lunii martie de pe coperta celebrei reviste Vogue, ediția britanică. Vedeta din „Maleficent” a fost de acord să-și deschidă geanta pentru editorii publicației și pentru fanii ei pentru ca toată lumea să vadă cam ce se află în poșeta unei celebrități de la Hollywood. 

După cum mărturisește chiar Angelina Jolie, dacă și-ar deschide „uriașa geantă de mamă”, insistă că am găsi în ea „snacks-uri, telefoane, cărți, tricouri... tot ce-ți trece prin cap”.

„Câteodată port geanta aceea uriasă de mamă, nu o pot arăta chiar acum pentru că acolo găsești de obicei atâtea lucruri: `Mama, poți să-mi ții telefonul, mama poți să-mi ții asta?'”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Totuși, pentru Vogue, actrița în vârstă de 45 de ani, și-a pregătit geanta, dar fără conținutul adăugat de copii.

Iată ce nu-i lipsește niciodată Angelinei Jolie din poșetă: „ochelarii aviator, de obice zgâriați, dar pe aceștia abia i-am cumpărat, uleiul de față favorit, un baton mic de ciocolată pentru mama, micile plăceri ale vieții, îmi place ciocolata...remedii pentru alergii pentru copii, creioane, pixuri. Cred ca ar trebui să am o geantă mai interesantă”, a mărturisit Angelina. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru aceeași revistă Vogue, Angelina Jolie a acordat și un interviu în care a făcut dezvăluiri despre viața și familia ei, la 5 ani de la despărțirea de Brad Pitt: Ultimii ani au fost grei

Etichete: angelina jolie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri