Irina Shayk With Her Partner Bradley Cooper And Daughter Steps Out In New York City
Divertisment

Irina Shayk. Bradley Cooper. Profimedia

Ce mare a crescut fiica lui Bradley Cooper și a supermodelului Irina Shayk! Actorul, un tătic foarte dedicat, de mână cu fata sa în NY

Bradley Cooper este un tată dedicat și își adoră copilul. Actorul din „A Star Is Born” este adesea văzut împreună cu fiica sa pe străzile din New York City. Acum, a fost fotografiat la o plimbare cu Lea, pe care o ținea afectuos de mână. 

Parcă mai ieri Lea era plimbată de părinții ei celebri cu căruciorul. Puștoaica, fiica vedetei din franciza „Hangover” și a fostei sale partenere Irina Shayk, a împlinit anul acesta șase ani.

Actorul în vârstă de 48 de ani și fata sa au purtat haine groase, pentru a face față temperaturilor scăzute din oraș. Starul din „Maestro” a optat pentru o jachetă verde închis cu nasturi, o pereche de pantaloni de trening largi, pantofi sport, o căciulă și un rucsac pe umărul drept.

Bradley Cooper: Totul s-a schimbat după ce s-a născut fiica mea

Starul nominalizat la Oscar și supermodelul în vârstă de 37 de ani au început să se întâlnească în 2015, iar doi ani mai târziu a venit pe lume fiica lor. S-au despărțit în 2019, dar au rămas în strânse relații de prietenie. De-a lungul anilor, au fost fotografiați pe străzile din New York, dar și în vacanțe, alături de Lea. 

EXCLUSIVE: Bradley Cooper, Irina Shayk, Anne Hathaway and Adam Shulman Head Out to a Show Together in New York City.
11/27/2021 EXCLUSIVE: Bradley Cooper, Irina Shayk, Anne Hathaway and Adam Shulman head out to a show together in New York City. Anne and her husband along with Irina and her ex-husband took family to see the Nutcracker at Lincoln Center then walked to Felice for dinner. ***VIDEO AVAILABLE**,Image: 645682816, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Anterior, Cooper a fost căsătorit pentru scurt timp cu Jennifer Esposito, dar mariajul lor s-a încheiat după doar cinci luni.

El ar trăi acum o poveste de dragoste cu supermodelul Gigi Hadid.

Bradley Cooper a vorbit despre paternitate în timpul unei apariții la podcastul SmartLess, unde a dezvăluit că „totul s-a schimbat” după ce s-a născut fiica sa: „Sunt tatăl acestei ființe umane minunate”, a spus el.

„Trăiești un lucru minunat sau faci o descoperire cu un scenariu, sau ai un moment minunat pe platou ori într-o sală de editare... însă ai aproape 40 de momente de acest gen în fiecare zi cu copilul tău, care se ridică la acel nivel de bucurie”, a mai adăugat el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri