meghan markle si printul harry
Divertisment

A lucra cu persoane faimoase precum Printul Harry si Meghan Markle nu poate fi deloc usor. Sunt cunoscuti de toata lumea si tocmai de aceea, consilierii regali apeleaza la fel si fel de trucuri pentru a ii proteja.

Ce nume de cod au Printul Harry si Meghan Markle. Cum sunt trecuti in telefoanele angajatilor

A lucra cu persoane faimoase precum Printul Harry si Meghan Markle nu poate fi deloc usor. Sunt cunoscuti de toata lumea si, tocmai de aceea, consilierii regali apeleaza la fel si fel de trucuri pentru a ii proteja.

Se pare ca bodyguarzii ducilor de Sussex le-au oferit acestora nume de cod. Ei se refera la Harry si Meghan ca David Stevens, respectiv Davina Scott.

Inspiratia pentru aceste porecle se afla in titlurile oficiale ale cuplului, care au initialele DS. Mai mult, se pare ca ducii de Cambridge, Printul William si Kate Middleton, sunt strigati Danny Collins si Daphne Clark din acelasi motiv.

Sursa citata a povestit ca adevarul despre numele de cod s-a aflat la un eveniment recent, cand asistentul lui Harry a spus ca seful sau il suna, iar pe ecran a aparut numele David Stevens.

Utilizarea numelor secrete reprezinta o masura de siguranta. Daca telefonul unui angajat ar fi furat, hotul nu ar avea idee ca detine numarul unui membru al familiei regale. Conform personalului ducilor de Sussex, aceste porecle sunt schimbate regulat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri