Kate Middleton
Divertisment

În garderoba lui Kate Middleton se găsesc multe rochii cu buline. / Foto: Profimedia

Ce nume folosește Kate Middleton de când s-a căsătorit cu prințul William. Soțul ei a fost primul care i-a spus așa

Kate Middleton este cunoscută oficial drept prințesa de Wales, titlul primit după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Încă de la căsătoria sa cu prințul William, care a avut loc în urmă cu 11 ani, Kate a devenit un membru important în familia regală britanică, având o mulțime de îndatoriri regale. 

Cu toate acestea, Kate a făcut și câteva schimbări în viața sa atunci când a pășit în lumea monarhiei britanice. Una dintre aceste schimbări are legătură cu numele său. În urmă cu 12 ani, prințul William își anunța logodna cu Kate, cei doi oferind atunci un interviu pentru Tom Bradby de la ITV. Aceștia au vorbit despre prietenia lor care s-a transformat într-o relație de iubire, dar și despre cererea în căsătorie impresionantă, care a avut loc în Kenya. 

Citește și: Kate Middleton, gest inedit față de un băiețel de trei ani. Imaginile au făcut furori pe rețelele sociale

În interviul din 2010, prințul William a vorbit despre viitoarea lui soție numind-o „Kate”, nume sub care prințesa era cunoscută în perioada în care era la Universitate. Cu toate acestea, după căsătoria lor, care a avut loc în 2011, William nu a mai folosit niciodată în public acest nume și a recurs în schimb la numele ei complet, numind-o Catherine. 

De asemenea, și Kate a început să se prezinte drept Catherine în public. Săptămâna trecută, atunci când prințesa de Wales a participat la un eveniment, i-a răspuns unui băiețel curios că numele ei este „Catherine”, în loc de Kate. 

Citește și: Kate Middleton, comparată cu Diana după ce a preluat titlul de prințesă de Wales: „Ea nu va fi atât de nesigură”

Kate Middleton și prințul William și-au oficializat relația în urmă cu 12 ani, dar povestea lor de dragoste a început cu mult timp înainte de anunțul lor. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată când erau studenți la Universitatea St Andrews din Scoția. Deși William a declarat de multe ori că nu-și mai aduce aminte prima lor întâlnire, Kate a susținut că își amintește perfect momentul. 

„M-am înroșit toată și am plecat repede. Eram foarte timidă și emoționată când te-am întâlnit. Ne-a luat ceva timp să ne cunoaștem, dar am devenit prieteni foarte apropiați încă de la început”, a declarat Kate Middleton în urmă cu ceva timp. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri