regina elisabeta printul phillip
Divertisment

Regina Elisabeta a II-a, prințul Philip / Foto: Profimedia

Ce poartă Regina Elisabeta a II-a în geantă. Obiectele de care nu se desparte niciodată

Chiar dacă se află în fruntea Marii Britanii și a Commonwalth-ului, conținutul geanții Reginei este cât se poate de firesc.

Potrivit The Sun, când marchează apariții în public și se ocupă de îndatoririle regale, Maiestatea Sa își pune în geantă un ruj, o oglindă de buzunar, stilou, ochelarii de citit, precum și câteva bomboane mentolate.

Potrivit experților regali Phil Dampier și Ashley Walton, Regina mai poartă și alte articole, ceva mai personale, în gențile sale.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

În cartea "What's In The Queen's Handbag: And Other Royal Secrets", cei doi au scris că Majestatea Sa poartă obiecte de la copiii săi, pe care le consideră talismanele ei norocoase. Acestea includ figurine (câini, cai), precum și o selecție de fotografii de familie.

Regina are bani-gheață în geantă doar duminica, pentru a putea face o donație la biserică.

Sally Bedell Smith, fosta sa asistentă, a dezvăluit că era de datoria ei să aibă întotdeauna o pereche în plus de mănuși sau un ac și o ață în caz de urgență.

Dincolo de aceste aspecte practice, Regina își folosește accesoriul pentru a trimite semnale personalului său. Dacă suverana își așază faimoasa geantă pe un scaun, înseamnă că vrea să aibă o discuție prelungită cu un invitat. Dacă își mută geanta pe podea, înseamnă că își dorește ca personalul să încheie conversația prompt.

La cină și prânz, dacă geanta este așezată pe masă, evenimentul trebuie să se încheie peste cinci minute.

O geantă ținută în mâna stângă indică o stare de bine și confort.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri