fiica lui Edith Gonzalez
Divertisment

Ce face acum fiica lui Edith Gonzalez / Instagram

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez după moartea actriței. Constanza are acum 15 ani și tânjește după mama ei

Au trecut mai bine de doi ani de zile de când Edith González s-a stins din viață în urma unei lupte aprige cu cancerul. Fiica ei, Conzanza Creel, are 15 ani acum și duce o viață nouă, alături de tatăl ei biologic și familia lui.

La scurt timp după moartea actriței, fiica ei, Constanza, a ajuns în grija tatălui ei biologic, Santiago Creel. Astfel, tânăra de 15 ani trăiește acum alături de soția acestuia, Paulina Velasco, dar și de surorile ei vitrege. Chiar în vara acestui an politicianul a făcut publică o fotografie în care apare toată familia, iar Constanza pare foarte fericită.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Citește și: Lorenzo Lazo și-a refăcut viața după moartea lui Edith Gonzalez. Femeia care i-a sucit mințile e mai tânără cu 24 de ani

Adolescenta duce o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Ultima dată când a apărut în public a fost în luna octombrie a acestui an, când a luat parte la un eveniment organizat de fundația Corazones en Movimiento, pentru a marca luna combaterii cancerului.

Cu această ocazie, adolescenta a făcut niște declarații emoționante: ”Mama, te iubesc. Îmi voi aminti de tine întotdeauna!”

fiica lui Edith Gonzalez

Citește și: Lorenzo Lazo n-a uitat-o pe Edith Gonzalez. Imaginile făcute publice i-au emoționat pe fani: ”Îți mulțumim că ne amintești de ea!”

Totodată, la începutul lunii octombrie, fratele actriței, Victor Gonzalez, a anunțat înființarea unei fundații ce va purta numele lui Edith Gonzalez și care va lupta, totodată, împotriva cancerului.

Edith Gonzalez a murit în luna iunie a anului 2019

Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani într-un spital din Mexico City. Vedeta, celebră mai ales pentru rolul din ”Salome”, fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian.

Potrivit presei din Spania, familia ar fi decis deconectarea actriţei de la aparatele care o ţineau în viaţă.Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri