mihaela radulescu fiu
Divertisment

Mihaela Rădulescu și cea mai mare mândrie a ei, fiul Ayan. / Foto: Instagram

Ce sacrificii a făcut Mihaela Rădulescu ca mamă. Vedeta a vorbit deschis despre cum a afectat-o moartea tatălui său

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate femeie din showbiz-ul românesc, fiind admirată pentru personalitatea sa extrem de puternică. Fosta prezentatoare TV a demonstrat în multe circumstanțe că are o tărie de caracter uriașă, însă în spatele acestei aparențe, se ascunde o emoție puternică. 

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu pentru revista VIVA! că a afectat-o extrem de mult moartea tatălui său, după ce acesta s-a stins viață din cauza cancerului. Cu toate că acest episod din viața sa a doborât-o, Mihaela Rădulescu a declarat că a fost nevoie să se pună pe picioare destul de repede pentru a fi în continuare o mamă bună pentru fiul său, Ayan. 

Citește și: Mihaela Rădulescu, pozată de iubit în costum de baie, pe barcă, chiar de ziua ei. Și-a expus silueta, decolteul și picioarele tonifiate

„Un cancer nedrept și nemilos l-a luat prea devreme și nici azi nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi. Nimic altceva n-a fost mai dureros, în nicio altă situație nu m-am simțit mai neputincioasă, cu faima, banii sau succesul profesional la un loc, cum spui tu. Egale cu zero în fața morții. De aceea, zic, viața e făcută să o trăim la maxim, după cum ne place, după cum ne strigă inima, nu restul lumii”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!

Cât despre rolul de mamă, vedeta susține că iubește acest lucru și nu regretă nimic din ce a făcut sau ce face pentru ca fiul său să fie bine. 

„Am iubit fiecare zi și noapte de mamă din viața asta, nimic nu m-a preocupat mai serios și nimeni n-a avut toată atenția și iubirea mea ca Ayan. Am renunțat la mine, adesea, la proiecte profesionale, dacă serbarea de la școală sau vreo competiție sportivă de-a lui era în program. Am fost acolo pentru el. Și cred că se vede, simt în relația noastră, în felul în care a devenit aproape un adult, gata să-și înceapă viața pe cont propriu”, a mai spus vedeta. 

Mihaela Rădulescu nu mai deține nicio proprietate în România

Mihaela Rădulescu locuiește în prezent la Monaco, aceasta declarând că nu mai deține nicio proprietate în România, iar atunci când vine în țară pentru proiectele pe care le are, locuiește la hotel. 

Citește și: Mihaela Rădulescu nu-și mai încape-n piele de mândrie. Fiul ei a absolvit liceul în SUA. Cum arată Ayan acum, la aproape 18 ani

„Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici… Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră”, a spus Mihaela. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri