Stella McCartney And Family Swimming - St Barts
Divertisment

Stella McCartney. Profimedia

Ce salariu și-a plătit Stella McCartney, fiica celebrului Paul McCartney, în timp ce casa ei de modă a înregistrat pierderi uriașe

Creatoarea de modă Stella McCartney, fiica celebrului Paul McCartney, și-a plătit un salariu 2,3 milioane de lire sterline anul trecut, în timp ce casa ei de modă a înregistrat pierderi de peste 32 de milioane de lire sterline, arată documente financiare citate de Daily Mail.

Stella McCartney Ltd a avut pierderi timp de patru ani la rând, de peste 100 de milioane de lire sterline.

În ciuda clientelei exclusiviste, businessul ei și-a pierdut din strălucire în conturi. Creațiile ei sunt preferate de celebrități precum fosta primă doamnă a SUA Melania Trump, Beyoncé și avocata pentru drepturile omului Amal Clooney.

Raportul financiar detaliază și modul în care Stella dorește să-și îmbunătățească brandul pentru a atrage o „nouă generație de clienți". În plus, creatoarea britanică a devenit o susținătoare înfocată a drepturilor animalelor. De asemenea, McCartney, în vârstă de 51 de ani, a apărut și la summitul Cop26 privind schimbările climatice din 2021, unde a cerut industriei să reducă deșeurile și emisiile de gaze cu efect de seră.

Ea a lansat recent noua geantă Frayme, prima din lume realizată din piele vegană. Iar brandul ei a colaborat cu artista pop japoneză Yoshitomo Nara.

Casele de modă de lux au fost lovite puternic în timpul pandemiei, dar aparentele probleme financiare ale Stellei McCartney datează cel puțin din 2018.

Brandul este parțial deținut de gigantul francez de modă LVMH. McCartney are 51% din acțiuni, prin compania numită Anin Star.

Citește și:

Harry, adevăratul motiv pentru care a ales să lanseze „Spare”: Unii membri ai familiei au decis să se alieze cu diavolul

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?